Tgrt Haber

Tanju Özcan gönlündeki genel başkanı açıkladı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Habertürk
05 Temmuz 2023 08:10 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 08:10
Tanju Özcan gönlündeki genel başkanı açıkladı!

“Değişim” talebiyle Bolu’dan Ankara’ya yürüyüş gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaklaşan kurultay takvimi öncesindeki gönlündeki genel başkan adayını kamuoyu ile paylaştı.

Bolu Belediye Başkanı​ Tanju Özcan partisinden kesin ihraç talebiyle disiplin kurulana sevk edilmesinin ardından Bolu’dan Ankara’ya 10 gün sürecek olan “Adalet ve Değişim Yürüyüşü” başlattı. Katıldığı televizyon programında gündemi değerlendiren Özcan seçim sürecinde 6’lı Masa’nın kurulmasının yanlış olduğunu söylerken CHP​ listelerinden 4 partiye verilen milletvekili kararına da tepki gösterdi.

“SOKAKTA İMAMOĞLU​ İSMİ ÖNE ÇIKIYOR”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başını çektiği “değişim” hareketine de değinen Özcan, sokakta İmamoğlu isminin öne çıktığını kurultayda aday olacağını ilan etmesi durumunda destek vereceğini sözlerine ekledi.

Özcan sözlerini şu ifadelerle sürdürdü;

Sayın İmamoğlu aday olmazsa, Sayın Kılıçdaroğlu istifa ederek veya olağan ya da olağanüstü kongreyle koltuğundan indirilebilirse, bu partide genel başkanlık yapabilecek çok sayıda insan var. Adı bilinen veya bilinmeyen.

Tanju Özcan gönlündeki genel başkanı açıkladı!

Kaynak: Habertürk

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...