Tgrt Haber

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Türkiye'nin en büyük beka sorunu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
10 Temmuz 2023 15:14 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 15:19
Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Türkiye'nin en büyük beka sorunu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Tanju Özcan, Türkiye'nin en büyük beka sorununun Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığında oturması olduğunu söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP​ Genel Merkezine 30 kilometre kala basına açıklamalarda bulundu. Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na meydan okuyan Tanju Özcan, Türkiye’nin en büyük beka sorununun CHP Genel Başkanlığında Kılıçdaroğlu’nun oturması olduğunu belirtti.

''75 YAŞINDA YENEMEDİN 80 YAŞINDA MI YENECEKSİN?''

CHP Genel Merkezine 5 kilometre kala ana kamplarını kuracaklarını söyleyen Tanju Özcan, “Genel Başkan hala hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Dün gitmiş bir yerde kahveye diyor ki ‘hatalarımızdan ders çıkarttık, önümüze bakacağız’ yani devam edeceğiz demeye getiriyor. İnsanların yaşı ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum ama Genel Başkanımız 75 yaşında. Şimdi soruyorum. Sen 75 yaşında Tayyip Erdoğan’ı yenemedin de 80 yaşında mı yeneceksin? Sen yenesin diye 85 yaşını mı bekleyeceğiz. Artık bırakmanın zamanı geldi. İnsanlar Kılıçdaroğlu’na güvenmiyor, samimi bulmuyor. Böyle giderse Cumhuriyet Halk Partisi barajın altında kalacak. Tekrar Ankara’nın girişinden kendisini uyarıyorum” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre Özcan, “Genel Başkan o kadar rahat ki, sanki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybetmemiş de, sınıf başkanlığı seçimini kaybetmiş gibi. O kadar rahat. Türkiye’nin gelecek yılını kaybetmemiş de ufak bir şey kaybetmiş gibi rahat” diye konuştu.

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi: Türkiye'nin en büyük beka sorunu

''BU KORKUNÇ İDDİA''

Tanju Özcan’ın CHP Genel Merkezine geleceği esnada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun destekçilerinin de Genel Merkez önünde toplanması için hazırlık yapıldığı yönündeki iddiaları değerlendiren Özcan, “Bu korkunç bir iddia. Bunun planlandığını hissediyorum. Bunu Eren Erdem’in planladığını hissediyorum. Zaten CHP’li troller, Eren Erdem’den maaş alan trol ordusu harekete geçti soysal medyada. Sanki oraya gidecek insanları engelleyecek bir grupta orada olacakmış gibi. Sakın böyle bir şeye tenezzül etmesinler. Bunun sonuçları ağır olur. Sonuçlarına kendileri katlanırlar. Kardeşi kardeşin karşısına çıkartmayın’’ dedi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...