Tgrt Haber

İhraç süresi doldu… Tanju Özcan yeniden CHP’de!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2023 13:20 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 13:52
İhraç süresi doldu… Tanju Özcan yeniden CHP’de!

Yüksek Disiplin Kurulu tarafından geçici olarak bir yıl partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sürenin dolması ile birlikte yeniden CHP’ye döndü.

CHP’de kurultay​ tartışmaları sürerken devam mı değişim​ mi sorusuna cevap aranıyor. Ekrem İmamoğlu​, Özgür Özel ve Tanju Özcan gibi birçok isim ‘değişim’ mesajını gerek sosyal medyadan gerek ise katıldıkları programda dile getirirken Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda aday olup olmayacağı ise henüz belirsiz.

SÜRE DOLDU

Sosyal medyada yaptığı çıkışlar ile gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz yıl belediye meclisi Hacer Çınar’a yönelik sözleri sonrasında partiden ihraç talebiyle CHP​ Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Özcan hakkında oybirliğiyle bir yıl geçici çıkarma cezası verilirken o süre bugün doldu.

Geçici ihraç süresi dolan Tanju Özcan yeniden partiye döndü. Şimdi ise CHP Genel Sekreterliği'nin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na yazı yazıp ihraç süresinin dolduğunu ve Özcan'ın yeniden partinin asli üyesi olduğunu belirtmesi gerekiyor.

“BEN TANJU DÖNÜYORUM” DEMİŞTİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan haftalar öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Alo. CHP Genel Merkezi mi? Şafak 22. Ben Tanju dönüyorum” demişti. 

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1660620033972748288

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...