Tgrt Haber

Son dakika! Tanju Özcan'dan ihraç kararına sert tepki: Atatürkçü ve milliyetçi çizgimden taviz vermeyeceğim

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 15:32 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 16:14
Son dakika! Tanju Özcan'dan ihraç kararına sert tepki: Atatürkçü ve milliyetçi çizgimden taviz vermeyeceğim

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, alınan karara tepki gösterdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Özcan, "Fetö'cülere teslim olan CHP yönetimince atılmak beni küçültmez. Atatürkçü ve Türk milliyetçisi çizgimden taviz vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine karşı eleştirileri ve istifa çağrısı nedeniyle ihraç​ talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı​ Tanju Özcan hakkındaki karar belli oldu. CHP​ Yüksek Disiplin Kurulu, Özcan'ın kesin ihracına karar verdi.

İhraç kararına tepki gösteren Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu zehir zemberek sözlerle eleştirirken, Atatürkçü ve milliyetçi çizgisinden taviz vermeyeceğini vurguladı. CHP liderinin Atatürkçü düşmanı olduğunu ima eden Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'ÇİZGİMDEN TAVİZ VERMEYECEĞİM'

"Başarısız Bay Kemal , 12 seçim kaybetti ama anahtar liste ile kendi seçtirttiği YDK’ya beni partiden ihraç ettirtti. Karar, emin olun sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir. 

Bay Kemal, Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı. Vatansever olmayan, koltuk sevdalısı herkese hayırlı olsun. Ben Atatürkçü ve Türk milliyetçisi çizgimden taviz vermeden yoluma devam edeceğim. 

Sorosçulara, Fetö'cülere, 10 Aralıkçılara teslim olan CHP yönetimince atılmak beni küçültmez. Bu mevcut yönetimden de başka bir şey beklemiyordum. Bugün beni ihraç ettiler, yarın sırada Atatürkçü kalmaya kararlı olan diğerleri… Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, ve kurucu değerlerimiz."

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1684176201307373568

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...