Tgrt Haber

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na 'değişim' tepkisi: 'Tek lider benim' diyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Haziran 2023 23:00 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 23:05

Seçim sonrası sessizliğini bozan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' mesajına cevap verdi. "İstanbul önceliğim" diyen Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nun CHP liderliğine soyunmasına karşı çıktığını söylerken Kılıçdaroğlu'na tepki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan geldi.

28 Mayıs'taki seçim mağlubiyetinin ardından CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​ sessizliğini ilk kez Sözcü TV'ye bozmuş ve parti içindeki 'değişim' çağrılarına cevap vermişti. 'Neden istifa etmediniz' sorusuna, "Ortaya çıkan tabloyu ağır yenilgi olarak kabul etmek doğru değil" diye cevap veren CHP lideri, kaçamak cevap vermesi gözlerden kaçmamıştı. 

"GÖREVİNE DEVAM ETSİN"

"Değişim​ çağrısı gayet güzel bir çağrı" diyen Kılıçdaroğlu, "Siz değişim talebinde bulunuyorsunuz, bu değişim olacak zaten, bugün olmazsa yarın. Partilerin kendi kurultaylarını yapmaları, üyelerini seçmelerini, bunlar hayatın değişiminin bir gereğidir. Bizim cinsiyet kotamız var, gençlik kotamız var. Bu değişim, belli bir zaman dilimi içinde oluyor. Değişimin kendi içinde evreleri var. Değişim talebi olabilir" ifadelerini kullandı. 

TANJU ÖZCAN'DAN TEPKİ

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine CHP'de değişim isteyen isimlerin başında gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan tepki geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Özcan, "Dün akşam Sn. genel başkanı dikkatle izledim. Özetle değişim değişmeyen tek şey, her şey, herkes değişebilir de değişmeyecek tek lider benim diyor. Kusura bakmasın arkadaşlarım beni düşünerek yazma diyor ama Sn. Kılıçdaroğlu ben de değişimin parçasıyım demeden susamam. Koltuk için susmam. Gerekir ise değişimden den nasibimi alırım!!!" ifadelerini kulandı. 

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1667569977937866755 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...