Tgrt Haber

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Hazmedemiyorum

24 Temmuz 2023 13:06 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 13:23
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Hazmedemiyorum

CHP lideri Kiliçdaroğlu'nun "Geçmişi kirli olmayan birini bulunca görevi devredeceğim" açıklamasına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan cevap geldi. Özcan, Twitter hesabından, "Kendi adıma bu cümlelerinizi hazmedemiyorum" diyerek sert ifadeler kullandı.

CHP​'nin sevim yenilgisinin ardından parti içi muhalefetin en keskin isimlerinden biri Bolu Belediye Başaknı Tanju Özcan olmuştu. Görev yaptığı Bolu'dan Ankara'ya "Değişim ve Adalet" yürüyüşü başlatan Özcan bu kez de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun "CHP'de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi kirli olmayan birini bulduğum zaman görevi devredeceğim" şeklindeki açıklamasını üstüne alınarak, sosyal medyadan sert bir açıklama yaptı.  

KİMİ KASTETTİĞİNİ SORDU

Özcan paylaşımında Kılıçdaroğlu'nun açıktlamasını alıntılayarak, "CHP'de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi temiz birisi çıkarsa hemen görevi devredeceğim, demişsiniz. 1,5 milyon CHP üyesi var, çok sayıda Belediye Başkanı ve Milletvekili var. Kendiniz hariç hepimizin geçmişinde akçeli veya başka türlü kirli işler mi var demek istiyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

"RAKİPLERİMİZE MALZEME HALİNE GETİRİYORSUNUZ"

"Ben kendi adıma bu cümlelerinizi hazmedemiyorum" diyerek sözlerini sürdüren Özcan, şu ifadeleri kullandı: "Partinin Belediye Başkanları ve Milletvekilleri ile ilgili bildiğiniz bir şeyler varsa da bunu kamuoyuna açıklamaktan çekinmeyin. Bu sözlerinizle, biz CHP'lileri akçeli işlere bulaşmış, kirli insanlar olarak kamuoyuna ve siyasi rakiplerimize malzeme haline getiriyorsunuz. Eğer bu cümleleri söylemişseniz veya ima etmişseniz, sizi bütün CHP'lilerden özür dilemeye davet ediyorum!"

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...