Tgrt Haber

Tansu Çiller'den Murat Kurum'a açık destek: Heyecanla geliyor

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 21:56 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 22:00

Eski Başbakan Tansu Çiller, katıldığı bir programda AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum'u desteklediğini söyledi. Deprem tehlikesine dikkat çeken Çiller, "İstanbul’un aradığı heyecanla geliyor" dedi. 

Yerel seçimlere 38 gün kala partilere saha çalışmalarını hızlandırdı. Kıyasıya yarışın izleneceği İstanbul​'da AK Parti​ ve Cumhur İttifakı​'nın adayı Murat Kurum​, "İstanbul'u Büyüten Kadınlar" programı gerçekleştirdi. 

Türkiye'nin ilk kadın başbakanı Tansu Çiller​, programın ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Murat Kurum​'un İstanbul​'la ilgili projeleri karşısında heyecanlandığını dile getiren Çiller, Kurum'a başarılar diledi. 

KADIN İSTİHDAMINA DİKKAT ÇEKTİ

Kurum'un kadın istihdamına yönelik projelerini değerlendiren Çiller, "O beni çok heyecanlandırdı. Çünkü gençlerimizin, özellikle kadınlarımızın buna çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Tansu Çiller'den Murat Kurum'a açık destek: Heyecanla geliyor - 1. Resim

"İSTANBUL İÇİN ÇOK ŞEY YAPILACAK"

İBB Başkan adayı Murat Kurum​'un İstanbul​'a heyecan getirdiğini belirten Çiller şunları söyledi: 

"Murat Kurum bir heyecanla geliyor. İstanbul​ bu heyecanı arıyordu. Bence en önemlisi deprem... Murat Bey, ulaştırma ve istihdam konusuna da değindi ve bu da önemliydi. Kadınlara ilk kadın kredisini veren birisi olarak kadın istihdamı beni etkiliyor. İstanbul​ için çok şey yapılacak. Hayırlı olsun."

Tansu Çiller'den Murat Kurum'a açık destek: Heyecanla geliyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...