Tgrt Haber

Temel Karamollaoğlu'ndan Ahmet Davutoğlu'na ziyaret

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Eylül 2023 17:52 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 18:02
Temel Karamollaoğlu'ndan Ahmet Davutoğlu'na ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Görüşmede 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimler masaya yatırıldı.

Saadet Partisi​ Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu​, Gelecek Partisi​ Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu​'nu ziyaret etti.

Gelecek Partisinden yapılan açıklamaya göre, iki genel başkanın görüşmesinde, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri​ ve yeni yasama dönemine ilişkin konular ele alındı.

ORTAK ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde 28 Temmuz 2023 tarihli görüşmede mutabık kalınan ilkeler ve gündemler sonrasında çalışmalarına başlayan ekiplerin hazırladığı yerel seçim çalışma dosyalarının, genel başkanlar tarafından değerlendirildiği ve tam mutabakatla çalışmalara devam edileceği bildirildi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Ahmet Davutoğlu'na ziyaret

İki partinin yeni dönemde meclis gündemine getireceği konu başlıklarıyla ilgili hazırlanan çalışmaların detayları da Karamollaoğlu ve Davutoğlu tarafından değerlendirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...