Tgrt Haber

Tepkiyle karşılaşan CHP'li aday DEM Parti'den özür diledi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
10 Mart 2024 09:53 - Güncelleme : 10 Mart 2024 09:58
Tepkiyle karşılaşan CHP'li aday DEM Parti'den özür diledi

CHP'nin Adana'da yeniden aday gösterdiği mevcut başkan Zeydan Karalar, bir DEM Partilinin tepkisiyle karşılaştı. “Burada bizim pankartlarımız sökülüyor, CHP'nin pankartları duruyor” diyen vatandaşa Karalar, “Biz yapıyorsak özür diliyoruz. Asla DEM pankartlarını indirmem” cevabını verdi.

Yerle seçimlere çok az bir süre kaldı. Partilerin belirlediği adaylar da seçim​ çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP'nin Adana​'dan yeniden aday gösterdiği mevcut başkan Zeydan Karalar​, seçim çalışmaları için gittiği Seyhan​ ilçesi Gülbahçesi'nde bir DEM Partili vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

DEM Partili bir genç, Karalar'a "Tüm pankartlar sökülüyor. Size video da atabilir arkadaşlar. Bütün partilerin pankartları duruyor nedense bizimkiler sökülüyor. Ben bunu kınıyorum. Eğer önlem almazsanız hakkımızı helal etmiyoruz. Astığımız pankartlar halkın parası. Hakkımızı helal etmiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

DEM Partili gencin tepkisi üzerine Karalar, "Eğer biz yapıyorsak özür dileriz. Ben asla DEM'in pankartlarını indirmem" ifadelerini kullandı.

Tepkiyle karşılaşan CHP'li aday DEM Parti'den özür diledi - 1. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...