Tgrt Haber

TİP milletvekili Ahmet Şık hükümeti tehdit etti! AK Parti’den tepki yağdı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
30 Ağustos 2022 07:55 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 08:14
TİP milletvekili Ahmet Şık hükümeti tehdit etti! AK Parti’den tepki yağdı!

Türkiye İşçi Partisi milletvekili Ahmet Şık katıldığı canlı yayında iktidara tehditler savurdu. “AKP siyasi bir parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak” diyen Şık’a AK Partili isimler tepki gösterdi.

HDP’den istifa ettikten sonra Türkiye İşçi Partisi’ne geçen İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı bir canlı yayında AK Parti​ hakkında skandal ifadeler kullandı. İktidarı ‘suç örgütü’ olarak tanımlayan Şık ”Suç örgütü olan yapıdan bahsediyoruz yargılanacaklar. Temiz olanlar, suça bulaşmayanlar Meclis'te kalmaya devam etsin. AK Parti bu nedenle kapatılacak ya." diye konuştu.

https://twitter.com/alpayozalan35/status/1564353066782150657

ALPAY ÖZALAN’DAN ŞIK’A TEPKİ GELDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da "Devlet düşmanı Ahmet Şık, 'AK Parti kapatılacak, siyasi parti muamelesi yapılmayacak.' şeklinde tehditler savurmuş. Gökten kemik yağmasını bekleyenler, beklemekten helak oldu. Zihniyeti bozuk Ahmet Şık da daha çok bekler!" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...