Tgrt Haber
 - Kritik rapor masada olacak!
12 saat 7 dakika önce

AK Parti'den kritik MYK toplantısı! Erdoğan'a rapor sunulacak: Ana gündem kongre süreci

AK Parti'de bugün kritik bir MYK toplantısı gerçekleştirilecek. MYK'nın ana gündem maddesinden biri kongre süreci olacak. 'Değişim' öncesi detaylı bir çalışma yürüten partililer, hazırladıkları raporları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak. İşte detaylar...
 - Bilal Erdoğan'dan Altaylı'ya 90'lar hatırlatması!
23 saat 37 dakika önce

Bilal Erdoğan'dan gazeteci Fatih Altaylı'ya: Ahlaksız adam

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, gazeteci Fatih Altaylı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Altaylı’nın askeri vesayete boyun eğen birisi olduğunu söyleyen Bilal Erdoğan, "Bunlar 90’ları anlatsın. 'Askerlerden ödümüz patlıyordu' desinler. 'Vesayetin kölesiydik, köpeğiydik' desinler. Hadi desinler." dedi. 
Politika - Politika
15 Eylül 2024 - 17:30

AK Parti'den muhalefete yeni anayasa çağrısı: Tercih değil zorunluluk

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala yeni anayasaya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için anayasa değişikliği gerektiğini vurgulayıp muhalefete çağrı yapan Ala, "Bir araya gelelim, tartışmaları geride bırakalım. Bu bizim için bir tercih değil zorunluluktur" dedi.
 - MHP'de dikkat çeken istifa!
15 Eylül 2024 - 16:34

Dün Bahçeli'yi ziyaret etti, bugün görevini bıraktı! MHP'li Murat Nuri Demirbaş istifa etti

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş dikkat çeken bir karar aldı. Demirbaş, bugün yaptığı yeni açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.
Politika - Politika
14 Eylül 2024 - 23:10

Ümit Özlale'nin istifasının ardından İYİ Parti'de 41 kişilik ayrılık

İYİ Parti'de istifalar seçimin ardından sürmeye devam ediyor. İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin görevinden ayrılmasının ardından, partinin milletvekili sayısı bir buçuk yıl içinde 43’ten 30’a gerilemişti. Son olarak Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ile birlikte 41 kişi daha partisinden ayrıldı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin mesajı
14 Eylül 2024 - 19:08

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin mesajı: Her türlü adım atılacak!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-Nebi Haftası Açılış Programında konuştu. Hazreti Muhammed'in en güzel rehber olduğunu söyleyen Erdoğan, Narin Güran ve Tekirdağ'daki cinsel istismar olayına da değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programdan önemli mesajlar verdi. İşte öne çıkan açıklamalar...
 - Terör estirmiştiler: Cezaları kesildi
14 Eylül 2024 - 18:10

Mardin'de makam aracında adam dövmüştüler! DEM’li Ahmet Türk’ün 3 yeğeni tutuklandı!

Mardin’de devletin makam arabası ile terör estiren Ahmet Türk'ün yeğenleri tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Olay kentte büyük yankı uyandırırken, soruşturmanın derinleşeği öğrenildi.
Politika - Politika
14 Eylül 2024 - 16:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gazetecilere kandil simidi ikramı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde yaptığı açıklama sonrası gazetecilere doğru yöneldi. Erdoğan, Mevlid Kandili sebebiyle gazetecilere kandil simidi dağıttı.
 - "Şeref ve haysiyet yoksunları..."
14 Eylül 2024 - 16:12

MHP'den Devlet Bahçeli'ye yönelik paylaşımlara çok sert tepki! "Şeref ve haysiyet yoksunları..."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik ortaya atılan iddialara çok sert tepki gösterdi. Bu asılsız iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Yalçın, "Şeref ve haysiyet yoksunları, itibar suikastı peşindedir" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
14 Eylül 2024 - 15:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayşenur'un hesabı sorulacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Eygi için "41 bini aşkın Gazzeli kardeşlerimizle birlikte Ayşenur Ezgi Eygi kardeşimizin hesabını da mutlaka soracağız." dedi.
 - "Yanına oturtmayla olsaydı..."
14 Eylül 2024 - 13:51

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'özür' cevabı

CHP lideri Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki özür polemiği devam ediyor. CHP lideri, Erdoğan’ın sözlerine cevap verdi. Özel, kendisi hakkında tazminat davası açan Hulusi Akar’a da cevap verdi.
 - İYİ Parti'de 'toplu istifa' depremi
14 Eylül 2024 - 11:01

İYİ Parti'de büyük deprem! Toplu istifa: İl Başkanı ve 41 kişi ayrıldığını duyurdu

Yerel seçimlerin ardından İYİ Parti'den başlayan istifa depremi devam ediyor. İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ve 41 kişi partiden istifa ettiğini duyurdu.
 - Hedef 100 milyar dolar
14 Eylül 2024 - 09:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'a gidiyor! Yatırımcılarla bir araya gelecek: Hedef 100 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta kritik bir zirveye katılacak. Erdoğan'ın yatırımcılarla bir araya geleceği zirve 23 Eylül’de yapılacak. Dünyanın en büyük 100 şirketinin 20’sinin temsilcisi katılacak
Politika - Politika
13 Eylül 2024 - 21:26

MİT Başkanı İbrahim Kalın Siyasi Büro liderlerini ağırladı!

MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro liderleriyle görüştü. Güvenlik kaynakları görüşmeyle ilgili ayrıntıları paylaştı. İşte detaylar…
 - Özgür Özel'den bir erken seçim çağrısı daha
13 Eylül 2024 - 19:57

Özgür Özel'den bir erken seçim çağrısı daha: Tarih verdi, 'sonra kapımızı çalmayın' dedi 

CHP lideri Özgür Özel, Kocaeli'nde katıldığı bir toplantıda erken seçim çağrısını yineledi. İzmit'te düzenlenen "Emek Büroları Akademik Kurul Toplantısı"nda konuşan Özel, iktidarın sorunları çözemediğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2025 yılının Kasım ayında seçim çağrısı yaptı. Özel sonrası için 'kapımızı çalmayın' dedi. 
Politika - Politika
13 Eylül 2024 - 17:42

AK Parti'den seçim açıklaması: Hazırlıklara başladık

Siyasette erken seçim tartışmaları gündemdeki yerini korurken AK Parti'den dikkat çeken bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Şimdiden 2028 ve 2029 seçimleri için hazırlıklara başladık" diyerek erken seçime kapıları kapattı.
 - Erdoğan'dan Özgür Özel'e cevap
13 Eylül 2024 - 14:57

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e cevap: "Gezi olayları için özür dilemesi gereken biri varsa..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan konuşmasında AK Parti seçmenine hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu adına özür dileyen CHP lideri Özgür Özel'in "Sen de Gezi olaylarına katılanlara söylediklerin için özür dile" çağrısına "Özür dilemesi gereken birileri varsa demokrasi ve milli iradeyi savunanlar değil, tam tersine haftalarca sokakları ateşe, kaosa, gerilime, kargaşaya boğanlardır." dedi.
Politika - Politika
13 Eylül 2024 - 00:25

MHP'den Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin iddiaya tepki geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun kötü olduğuyla ilgili iddialara açıklama geldi. MHP tarafından yapılan açıklamada tüm bunların dezenformasyon olduğu vurgulanarak bu iddiaları yayanların Emniyet ile paylaşıldığı belirtildi.
 - İmamoğlu'nun üniversite diploması sahte mi?
12 Eylül 2024 - 21:18

Ekrem İmamoğlu için 'üniversite diploması sahte' denilmişti! İddialara Murat Ongun'dan cevap geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasının sahte olduğuna yönelik iddialara cevap geldi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun X hesabından belgeleri paylaşarak iddiaların asılsın olduğunu söyledi. 
Politika - Politika
12 Eylül 2024 - 19:55

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbenin yıl dönümünde demokrasi vurgusu!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada demokrasi vurgusu yaptı. Erdoğan, "Türkiye’nin ve Türk demokrasisinin bir daha asla 12 Eylül, 27 Mayıs, 28 Şubat ve 15 Temmuz vari saldırılarla karşı karşıya kalmaması için gereken her türlü tedbiri alıyoruz" dedi. 
Sona Git