Tgrt Haber

Üç siyasi partiden Filistin'e destek için ortak miting! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Ekim 2023 17:17 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 17:30
Üç siyasi partiden Filistin'e destek için ortak miting! 

Dünyanın yakından takip ettiği İsrail-Filistin operasyonlarında can kayıpları her geçen saat artarken savaşın gerçekleri de anbean gözler önüne seriliyor. 

Her geçen gün can kaybının arttığı bölgede hareketli anlar yaşanmaya devam ederken Türkiye​'den de Filistin​'e destek mesajları gelmeye devam ediyor. 

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, 15 Ekim Pazar günü Yenikapı'da Filistin'e destek mitingi düzenleme kararı alırken HÜDA PAR'ı da davet etti. Üç parti, ortak mitingde anlaştı. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Filistin ve İsrail'in savaşına ilişkin Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu​ ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu​'na ziyaret gerçekleştirdi. 

Yapıcıoğlu, ilk olarak Saadet Partisi’nin genel merkezinde Karamollaoğlu’yla bir araya geldi. Saadet Partisi grubu olarak Filistin’deki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir önerilerinin olacağını belirten Karamollaoğlu, HÜDA-PAR’ın da önerilerine destek vereceğini dile getirdi. 

Daha sonra Yapıcıoğlu, Meclis’te Davutoğlu’nu ziyaret etti. İkili, Filistin meselesini konuştu. Ziyarette açıklama yapan Yapıcıoğlu, bu konuda birlikte ne yapabileceklerini değerlendirmek istediklerini belirtti.

3 PARTİDEN ORTAK MİTİNG KARARI 

Üç parti, Filistin'e destek amaçlı olarak birlikte miting düzenleme kararı aldıklarını açıkladı.

Mitingin 15 Ekim Pazar günü Yenikapı'da yapılması planlanıyor. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...