Tgrt Haber

Uğur Dündar'dan CHP'ye İzmir tepkisi: Kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 09:13 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 09:26
Uğur Dündar'dan CHP'ye İzmir tepkisi: Kaybetmek için ellerinden geleni yapıyorlar

Gazeteci Uğur Dündar, CHP'nin mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i yeniden aday göstermemesine tepki gösterdi. Dündar, "CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor" dedi.

Siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları sürüyor. Partiler adaylarını duyurmaya devam ederken bu süreçte CHP​ içinde yaşanan krizler de manşetlere taşınmıştı... İttifak temaslarında bir türlü istediği sonuçu alamayan CHP, yine bir seçimi daha kriz içinde geçiriyor.

Tunç Soyer​'in İzmir​'de yeniden aday gösterilmesi beklenirken her defasında 'değişim' vurgusu yapan Özgür Özel, Cemil Tugay​'ı seçti. Böylelikle İzmir için Tunç Soyer dönemi sona ermiş oldu.

CHP'nin Cemil Tugay kararına tepki gösteren isimler oldu. O isimlerden biri de gazeteci Uğur Dündar... Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Dündar, CHP'nin Cemiş Tugay kararına tepki gösterdi.

"AH ŞANSSIZ İZMİR"

Dündar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Belediye başkan adaylarına bakıyorum da CHP yönetimi İzmir'i kaybetmek için elinden geleni yapıyor! Ah şanssız İzmir... Oysa sen her şeyin en güzeline lâyıksın..."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...