Tgrt Haber

Uğur Dündar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Muhalefeti un ufak etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2023 21:39 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 21:58
Uğur Dündar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Muhalefeti un ufak etti 

Seçimlerin ardından CHP’ye yönelik eleştirileri ile gündeme gelen gazeteci Uğur Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında övgü dolu bir yorumda bulundu. Dündar Erdoğan'ı "Şu muhalefeti seçimden bu yana un ufak edişine şapka çıkarıyorum" diyerek övdü. 

Mayıs ayında hem cumhurbaşkanlığını hem de Meclis’teki sayısal üstünlüğü Cumhur İttifakı’na kaptıran muhalefette sular durulmuyor.

‘Değişim’ adı altında sert kavgaların yaşandığı ve ‘gizli online toplantı’ ile çalkalanan CHP’ye bazı gazeteciler de eleştirilerini yöneltmekten geri durmuyor.

UĞUR DÜNDAR​'DAN ERDOĞAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER 

O isimlerden biri olan Uğur Dündar, seçim​ sonrası muhalefette yaşananlara sık sık tepki gösteriyor.

Muhalefete tepkisini bugün de ortaya koyan Dündar, bu kez siyasi hamleleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgü dolu sözle bahsetti. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dündar, "Tayyip Bey'i hep eleştirdim eleştireceğim de... Ama şu muhalefeti seçimden bu yana un ufak edişine şapka çıkarıyorum!.." ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1681657231253594112

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...