Tgrt Haber

Ümit Özdağ’dan tartışılacak çağrı: Yağmacılara karşı ‘vur’ emri verin

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2023 19:34 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 19:38
Ümit Özdağ’dan tartışılacak çağrı: Yağmacılara karşı ‘vur’ emri verin

Son dakika haberi: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yağma yapanlar için ‘vur’ emri istedi. Özdağ’ın bu çağrısına bazı vatandaşlar tepki gösterdi. 

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.6 ve 7.7’lik deprem​ birçok ilde ağır hasara yol açtı. Binlerce binanın yıkıldığı görüntüler depremin hasarını gözler önüne serdi. Yapılan açıklamada yüzlerce vatandaşın hayatını kaybettiği binlerce vatandaşın ise yaralandığı duyuruldu. Bölgede çalışmalar saatlerdir sürerken dünyanın farklı noktalarından ‘dayanışma’ mesajı geldi. Siyasi partiler de yaşananlardan dolayı taziye mesajı yayınladı. Partiler görevlendirdikleri ekipleri bölgeye gönderdi.

ÖZDAĞ’DAN HÜKÜMETE ‘VUR EMRİ’ ÇAĞRISI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın paylaşımı ise tepkilere yol açtı. Bölgede paylaşılan bazı videolarda yağma​ yapıldığı iddia edildi.  Bunun üzerine Özdağ hükümete seslenerek ‘vur’ emri verilmesini istedi. Özdağ paylaşımında “Bölgeden alçakça yağma görüntü ve haberleri geliyor. Yağmacılara karşı asker ve polise vur emri verilmeli. Aksi takdirde ülke olarak önü alınamayacak başka olaylar ile karşı karşıya kalacağız” ifadelerini kullandı.

Özdağ’ın bu paylaşımına bazı vatandaşlar tepki gösterdi. 

https://twitter.com/umitozdag/status/1622621388187045889

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Takattin soner10 Şubat 2023 19:57

Sen parti başkanı olabilirsin ama insanlar suç atmamalısın hırsız sensin

Sonraki Haber Yükleniyor...