Tgrt Haber

Ümit Özdağ'dan İmamoğlu'na belediyecilik eleştirisi: Beş seneyi nöbetçi adayı olarak geçirdi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 19:20 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 19:48
Ümit Özdağ'dan İmamoğlu'na belediyecilik eleştirisi: Beş seneyi nöbetçi adayı olarak geçirdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'de 'değişim' talep eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. İmamoğlu'nu eleştiren Özdağ, "Ekrem İmamoğlu bu beş seneyi İstanbul Belediye Başkanı olarak geçirmedi. Geçirseydi seçilebilirdi. Ekrem Bey, bu beş seneyi Cumhurbaşkanı nöbetçi adayı olarak geçirdi" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu​'na karşı parti içinde başlatılan 'değişim' hareketinin öncüsü olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​'na Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan eleştiri geldi. 

Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanı olduğundan bu yana belediyeden daha çok siyasi olaylarla ilgilendiğine öne süren Özdağ, İstanbul'u İmamoğlu'nun yeniden kazanmasının zor olduğunu ifade etti.  

İMAMOĞLU'NA 'NÖBETÇİ ADAY' BENZETMESİ 

Özdağ, İmamoğlu'nun üstlendiği görevi düzgün bir şekilde yapmadığını söylerken şunları söyledi: 

"Ekrem İmamoğlu bu beş seneyi İstanbul Belediye Başkanı​ olarak geçirmedi. Geçirseydi seçilebilirdi. Ekrem Bey, bu 5 seneyi Cumhurbaşkanı nöbetçi adayı olarak geçirdi. İşinizi iyi yapacaksınız. İşinizi iyi yaparsanız yaptığınız iş sizi bir başka yere taşır. Ama bir iş üstlenirseniz ve o işi yapacak yerde bir başka işi yapmaya kalkarsanız ne üstelendiğiniz işi yapabilirsiniz doğru dürüst ne de olmak istediğiniz şeyi yapabilirsiniz.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...