Tgrt Haber

Ümit Özdağ'dan yerel seçim öncesi büyük iddia: Aramızdaki fark 1 puan!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Bahar Feyzan Youtube Kanalı
05 Aralık 2023 12:09 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 12:37
Ümit Özdağ'dan yerel seçim öncesi büyük iddia: Aramızdaki fark 1 puan!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yerel seçimler yaklaşırken iddialı konuştu. İYİ Parti ile aralarındaki oy farkını 1'e kadar indirdiklerini öne sürerek oranları paylaştı.

Zafer Partisi​ Genel Başkanı Ümit Özdağ, kısa süre önce iş birliği​ çağrısında bulunduğu İYİ Parti lideri Meral Akşener​ hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken, yerel seçim arifesinde partisinin oy oranına ilişkin de önemli bir iddia ortaya attı.

Gazeteci Bahar Feyzan’ın YouTube kanalına canlı yayın konuğu olan İYİ Parti​ ile kendi partileri arasındaki oy farkının 1 puana kadar düştüğünü iddia etti.

“O ELEŞTİRİLER BAKİ”

İYİ Parti ile ilgili olumsuz açıklamalarına rağmen Akşener'e iş birliği teklifi sunmasının gerekçesi sorulan Özdağ, “Ben bu çağrıyı Meral Hanım’a yaptığım tweetimde daha önce yapmış olduğum eleştirileri tekrarladım. Bunların hiçbirinden de geri adım atmadım. O eleştiriler baki. Ama orada bir şey söylüyorum. ‘Gelin bunları erteleyelim, çözelim veya çözmeyelim" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de AK Parti ve CHP ekseninde iki kutuplu siyaset olduğu yorumunda bulunan Özdağ, "Bunu çıkartalım ve Atatürkçülerin Türk milliyetçileri rahatlıkla bir ittifaka oy verebilsinler. Üçüncü bir seçenek olsun. Çünkü şu anda biz yüzde 6,5 görünüyoruz, İYİ Parti de 7,5 görünüyor" dedi.

"ANKETLERDE BÖYLE ÇIKIYOR"

Vermiş olduğu rakamlarda hiçbir abartı olmadığının altını çizen Özdağ, şunları söyledi: "Yaptığımız anketlerde de böyle çıkıyor ama bizim dışımızdaki bütün anketlerde de böyle çıkıyor. Yani bugün İYİ Parti ile aramızdaki oy farkı 1’e inmiş durumda."

Kaynak: Bahar Feyzan Youtube Kanalı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...