Tgrt Haber

Uzmanlar listeyi yorumladı, 'AK Parti zafere yakın'

09 Nisan 2015 07:25
Uzmanlar listeyi yorumladı, 'AK Parti zafere yakın'

AK Parti listesinin başkanlık sistemi çalışmalarına katkı sunacak isimlerden oluştuğunu belirten uzmanların öngörüsü net: AK Parti zafere çok yakın.

Türkiye’de 7 Haziran’da gerçekleştirilecek 25’inci dönem milletvekili genel seçimleri için geri sayım başladı. Listeleri değerlendiren uzmanlar şunları söyledi:

Katkı sunacak isimler var

Adil Gür (A&G Araştırma Şirketi sahibi): “AK Parti’nin önünde yeni anayasa ve başkanlık istemi gibi iki önemli konu var. Listesi, uyumlu çalışacak isimlerden oluşuyor. ”
Mustafa Şen (GENAR Araştırma Şirketi Genel Müdürü): “Bana göre,  yeni hükümeti yine AK Parti kuracaktır. AK Parti yeni bir ‘zafer’ kazanacak, muhalefet ise yeni bir ‘mağlubiyet’ bekliyor.”
Faruk Acar (ANDY-AR Araştırma Şirketi Başkanı): “AK Parti her seçim döneminde bir hücre yenilemesine gidiyor. Erdoğan, hâlâ AK Parti seçmenin doğal lideridir.”

Listesini iyi hazırlamış

“AK Parti’de genel olarak iyi bir liste hazırlanmış durumda. 350’nin üzerinde bir sayıya ulaşır."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...