Tgrt Haber

Vural'dan sınavsız üniversiteye girme sözü

15 Mart 2015 22:22
Vural'dan sınavsız üniversiteye girme sözü

Oktay Vural, 'Liseyi bitiren bütün gençlerimizin sınavsız bir şekilde üniversiteye girmesini temin etmek MHP'nin milletine sözüdür' dedi.

Oktay Vural, Kütahya'da düzenlenen MHPİl Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Grand De Lüx Düğün Salonu'ndaki toplantıda partililere seslenen Oktay Vural jokersiz, kopyasız ve tertemiz bir üniversite sınavı istediklerini söyledi. MHP iktidarında üniversiteye sınavsız girileceğini vaadinde bulunan Vural konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çocuklarımızı yetiştiriyoruz, sınava girecek, üniversiteye girecek ve ondan sonra da iş bulacak. Bu süre içerisinde her şeyden önce, jokersiz, kopyasız, tertemiz bir sınav istiyoruz. Burada da çalma çırpma olmasın. Her şeyi çaldılar, çırptılar, KPSS'de çaldılar, ÖSYM'de çaldılar. Bunları çok dile getirdik.

Bu çocukların geleceğini karartmayın. Bununla ilgili bu çocukların hakkını zayi etmeyin. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 12 yıllık zorunlu eğitim olmasına rağmen madem sınav var, Cenab-ı Hak bize iktidar nasip ederse liseyi bitiren bütün gençlerimizin sınavsız bir şekilde üniversiteye girmesini temin etmek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletine sözüdür. İnşallah bundan sonraki dönemler içerisinde her bakan değiştiğinde değişen eğitim politikaları değil, uzun vadeli eğitim politikalarıyla, eğitilmiş insan gücümüzle, asgari ücretle, taşeronla değil, istihdam ederken refah getirecek bir istihdam politikasıyla inşallah gençlerimizin ve ailelerinin geleceğini aydınlatacağız. Allah, gönüllerindeki neyse onu nasip etsin."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...