Tgrt Haber

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Akşener'e sert eleştiri 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 18:02 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 18:03
Yavuz Ağıralioğlu'ndan Akşener'e sert eleştiri 

Genel seçim öncesi İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, YRP'den İBB adaylığı teklifi aldığını yalanladı. Ağıralioğlu aynı zamanda İYİ Parti lideri Meral Akşener'i sert bir dille eleştirdi. 

14 Mayıs seçimlerinden önce Kemal Kılıçdaroğlu​'nun adaylığına itiraz eden ve partisinden ayrılan Yavuz Ağıralioğlu​, "Yeniden Refah Partisi'nden adaylık teklifi aldı" iddialarını yalanladı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İmamoğlu ve Yavaş’ı eleştiren Meral Akşener​'e de yüklendi. 

Ağıralioğlu, açıklamasında, "Benimle kimse görüşmedi. Ben ilk seçim bittikten sonra da belediye ile ilgili; o zaman AL Parti için konuşuluyordu, İstanbul için konuşuluyordu. Ben, ‘Mizacım belediye başkanlığı yapmaya uygun değil’ dedim, o zaman öyle demiştim. Sonradan bu çıktı, bu nedir bilmiyorum. Benimle böyle görüşülmüş değil. Ben bunu ciddiye almadığım için çıkıp tekzip bile etmedim. Belediye başkanlığı başka bir şeydir" dedi. 

AKŞENER'E SERT ELEŞTİRİ: ÖNGÖRÜSÜZ 

Ağıralioğlu, yerel seçimde CHP ile iş birliği yapmayan ve ABB​ ve İBB​ adaylarına sert çıkışlarda bulunan Meral Akşener'i de eleştirdi. 

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Akşener'e sert eleştiri  - 1. Resim

Ağıralioğlu, “Daha önce devleti teslim etmeye çalıştığınız adamlara, şimdi ‘Belediye verilmez’ diyorsunuz" derken şu ifadeleri kullandı: 

“Bu da sizi öngörüsüz bir siyasi aktör haline getirir. 3 ay önce devleti teslim etmeye çalıştığınız insanlara şimdi diyorsunuz ki ‘vasat, 5 yıllık kayıp, bu projesizlikten kurtaracağız’ falan… 

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Akşener'e sert eleştiri  - 2. Resim

Bu sefer seçmen ne diyor; ‘Biz 5 yıl boyunca bağırıp söylediğimizi sen yeni akıllandın, yeni görüyorsun… Demek ki memleketi teslim edecek bir aklın yok senin. 3 ay öncesinden gördüğünü şimdi bize proje olarak sunuyorsun…’ Bu aradaki tutarsızlık veya öngörüsüzlük seçmende şuna sebep olur; ‘Bu kadar önündekini göremeyene devleti neden teslim edelim…’ Müstakil olmanın da bir adabı vardır. Müstakil olmanın da dilinin bu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu müstakilleşmede korumanız gereken bir hukuk vardır. Bu sizin şahsiyet göstergenizdir.” 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...