Tgrt Haber

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Demokrasi kılıklı adam 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 22:30 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 21:02
Yavuz Ağıralioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Demokrasi kılıklı adam 

Seçim sürecinde Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu ile fikirleri zıt düşen ve İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. Kılıçdaroğlu'nun 'demokrasi kılıklı bir tek adam' olduğunu söyleyen Ağıralioğlu, "Kemal Bey, beş yıllık emeklerimize pusu kurdu" diye konuştu. 

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu​'nu göstermesine karşı çıkan ve partisi ile zıt düşerek istifa eden Yavuz Ağıralioğlu​, çıktığı bir canlı yayında CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 

Kılıçdaroğlu'nun partisinde 'tek adam' olduğunu iddia eden Ağıralioğlu, "Demokrasi kılıklı tek adam" diyerek ana muhalefet liderini eleştirdi. 5 yıllık emeğe Kılıçdaroğlu'nun 'pusu' kurduğunu söyleyen Ağıralioğlu, "Masayı kendi heveslerinize göre organizasyon olarak kurmanız böyle, masada İYİ Parti'nin emeklerini pusulaması öyle... 5 yıllık emeklerimize Kemal Bey pusu kurdu" dedi. 

"MUHALEFETİ UMURSAYAN TEK BİR KİŞİ KALMADI" 

"Muhalefet o kadar ağır yara aldı ki memlekette muhalefetin ne dediğini umursayan bir Allah'ın kulu kalmadı" diyerek seçim yenilgisinin doğurduğu sonuçları değerlendiren Ağıralioğlu, "Muhalefetin çok ağır bir türbülansta olduğunu düşünüyorum. Kazanmak için her şeyi mübah görme ilkesizliğe yol açıyor" diye konuştu. 

NE OLMUŞTU? 

Millet İttifakı​'nın aday belirleme sürecinde partisi ve ittifak ile ters düşen Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etmiş ve sonrasında ağır eleştirilerle topa tutmuştu. 

Altılı masanın partisine tuzak kurduğunu söyleyen Ağıralioğlu, Millet İttifakı’nın HDP​ ile yakın bir ilişkide olduğunu öne sürmüştü. 

Partisinden ayrıldıktan sonra gazeteci Hande Fırat'a konuşan Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda yeni parti kuracağını söylemişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...