Tgrt Haber

Zafer Partisi toplu mesaj gönderip, 'Yavaş' çağrısı yaptı: Herkes ABB'nin önüne!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2023 10:11 - Güncelleme : 04 Mart 2023 10:40
Zafer Partisi toplu mesaj gönderip, 'Yavaş' çağrısı yaptı: Herkes ABB'nin önüne!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in adaylık için İmamoğlu ve Yavaş isteğinin dikkate alınmamasından dolayı 6'lı masadan ayrıldığını açıklaması ülke gündemini hareketlendirdi. Akşener'in ayrılığı ve Kılıçdaroğlu'nun aday olacağının öğrenilmesinden sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 'Mansur Başkan Göreve' çağrısı telefonlara toplu mesaj olarak gönderilmeye başlandı.

Geçtğimiz gün gerçekleştirilen 6'lı masa​ toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener, dün olağanüstü kararla Genel İdare Kurulu'nu (GİK) topladı. Kritik toplantının ardından kameraların karşısına geçen Akşener, 6'lı masayı dağıtan çıkışı yaptı. Akşener, "İYİ Parti kıskaca alındı, dayatmaya mecbur bırakıldı ama buna boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullanarak 6'lı masadan ayrıldığını kesin bir dille ifade etti. Akşener'in çağrıda bulunduğu Mansur Yavaş​ ve Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi ve Kılıçdaroğlu ile aynı çizgide oldukları mesajını verdiler. Belediye başkanları, CHP liderinin iradesi dışında hareket etmeyeceklerini bildirdi.

ÖZDAĞ'DAN YAVAŞ'A ÇAĞRI

Bu gelişmeler yaşanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a cumhurbaşkanı adayı olması için çağrıda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı.

"MANSUR BAŞKAN GÖREVE"

Özdağ, “Türk halkının iradesi ile siyasetçi pazarlıkları arasında mücadelede gerçekleşiyor. Artık halkın Mansur Yavaş'ı sahaya davet etme zamanı geldi. 5 Mart Pazar günü saat 15.00'te Türk halkını Ankara Büyükşehir Bel. önüne “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

TELEFONLARA TOPLU MESAJ

Hem sosyal medyadan hem de televizyonlardan çağrısını yapmaya devam eden Zafer Partisi lideri telefonlara toplu mesaj göndermeye başladı. Birçok kişi sabah uyanıp telefonuna baktığında Zafer Partisi tarafından gönderilen “Mansur Başkan Göreve” SMS'ini gördü.

Zafer Partisi toplu mesaj gönderip, 'Yavaş' çağrısı yaptı: Herkes ABB'nin önüne!

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...