Tgrt Haber

Zafer Partisi'nde deprem! Özdağ'ın sağ kolu istifa etti

27 Kasım 2022 17:55 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 18:11
Zafer Partisi'nde deprem! Özdağ'ın sağ kolu istifa etti

Zafer Partisi'nde istifaların ardı arkası kesilmezken, parti lideri Ümit Özdağ'a bir şok da Kartepe İlçe Başkanı Emircan Ardoğlu'dan geldi. Dün partinin Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı ve yönetimi istifalarını sunmuştu. 

Zafer Partisi​'nde istifahaberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Dün Zafer Partisi'nde Eskişehir​ İl Başkanlığı yönetimi komple istifa etmişti. Özdağ'a üzücü haber bu kez Kartepe'den geldi. 

Ümit Özdağ'ın Genel Başkanlığını yürüttüğü Zafer Partisi'nde istifa haberleri hız kesmeden devam ederken bugün Ümit Özdağ'ın sağ kolu olarak bilinen Muzaffer Kılıç istifasını sundu. 

"AÇILAMA YAPMAMAK DOĞRU OLACAKTIR" 

İl yönetiminden yapoılan açıklamada, "Şu aşamada herhangi bir açıklama yapmam uygun olmayacaktır" sözleri sarf edildi. 

İşte o açıklama: 

"İl yönetimimizdeki görevlerimizden istifa etmiş bulunuyoruz. Mevcut iktidarın partimize ve Genel Başkanımız Ümit Özdağ'a mesnetsiz iftiraları ve saldırıları sürerken şu aşamada herhangi bir açıklama yapmam uygun olmayacaktır. Ancak bilinmesini isteriz ki mücadelemiz bitmemiş, parti programımıza ve Türk Devletini Türk Milletine geri verme ülkümüze inancımız sürmektedir” 

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...