Tgrt Haber

Zeydan Karalar'dan seçim değerlendirmesi: İttifaksız 10 puanla kazandık 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 Nisan 2024 02:57 - Güncelleme : 01 Nisan 2024 03:02

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Zeydan Karalar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İttifaksız 10 puan farkla kazandıklarını söyleyen Karalar, "Adana'da seçim kazanmak çok kıymetli, çok değerli. Ben bunun için yüreğine, irfanına inandığım Adanalı kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Türkiye, 31 Mart sabahı yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına geçti. Hatay'da 08.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'da sona erdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Adana​'da CHP​'nin adayı Zeydan Karalar​ seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazandı. 

Karalar, sonuçlar açıklandıktan sonra merkez Seyhan ilçesindeki seçim ofisi önünde partilileriyle bir araya geldi.

"10 PUAN ÇOK KIYMETLİ"

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Karalar, Türkiye'de önemli bir başarı elde ettiklerini söylerken, "Kazanıp 5 yıl hizmet yaptığım bir yerde ikinci bir kez kazanamazsam suçlu benim. Dolayısıyla Seyhan Belediyesini ilk kazandığımda bundan sonra hep kazanacağımızı söylemiştik. 

Zeydan Karalar'dan seçim değerlendirmesi: İttifaksız 10 puanla kazandık  - 1. Resim

Orada yaptığımız başarılarla Adana halkı bizi Büyükşehir Belediye Başkanı yaptı. Onlara minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bir kez de ittifak olmamasına rağmen 10 puanla Adana'da seçim kazanmak çok kıymetli, çok değerli. Ben bunun için yüreğine, irfanına inandığım Adanalı kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum ayrıca mevcut ilçelerimize birkaç ilçe daha ekliyoruz." dedi.  

Adana'yı tekrar bölgenin incisi, öncüsü ve lideri yapma iddiasında olduğunu anlatan Karalar, bu doğrultuda çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...