Tgrt Haber

73 yaşında kırışıklığı yok! Ünlü modacı güzellik sırrını paylaştı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Nisan 2023 13:07 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 14:28
73 yaşında kırışıklığı yok! Ünlü modacı güzellik sırrını paylaştı!

Kırışıklık kadınların en büyük korkulu rüyalarından biri. Kolajenin azalmaya başlamasına bağlı olarak cilt yüzeyinde kırışıklıklar meydana gelir. Pahalı kremler, güzellik merkezlerinin kapısını aşındırma derken 73 yaşındaki modacı Vera Wang, güzellik sırrını paylaştı. Tek bir noktanın üzerinde durdu.

73 yaşına rağmen yaşıtlarına göre daha genç gözüken ve kırışıksız cilde sahip olan ünlü modacı​ Vera Wang, güzellik rutinlerini açıkladı. Hayatındaki önemli güzellik malzemesini anlatan modacı​, sırlarını tek tek sıraladı. 

DÜNYACA ÜNLÜ MODACI​ GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI

73 yaşındaki Amerikalı bir moda tasarımcısı olan Vera Wang, New York'ta Çinli göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Artistik patinajcı olarak başladıktan sonra moda endüstrisine girdi ve sonunda dünyanın en önemli dergilerinden birinin en genç editörü oldu. Sportif kişiliği ve yüzünde yok denecek kadar olan kırışığı ile bilinen modacı​ sırrını paylaştı.  "Güneş kremini günlük ritüelimin bir parçası haline getirmekte geç kaldım, ama artık benim için vazgeçilmez." diyen Wang, her gün  mutlaka güneş kremi​ sürdüğünü ve gün içinde tazelediğini dile getirdi. 

ARAŞTIRMA GÜNEŞİN ZARARLARINI ORTAYA KOYDU

ABD’nin Chicago Üniversitesi’ndeki bilim insanları 28 yıl boyunca tır şoförlüğü yapan adamın yüzünün güneşi daha fazla gören kısmında oluşan deformasyon üzerinden bir araştırmaya imza attı.Kamyon sürücüsü olan ve güneşi sürekli olarak soldan alan kişinin yüzünün sol yanının daha çarpıcı bir şekilde yıprandığının görüntüsü yer aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...