Tgrt Haber

Ağzının tadı bozuldu diye hastaneye gitti, teşhis hayatını alt üst etti

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: The Sun
06 Nisan 2023 11:38 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 16:36
Ağzının tadı bozuldu diye hastaneye gitti, teşhis hayatını alt üst etti

Yediklerinin ve içtiklerinin tadını farklı almaya başlayan Pete Murphy, hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonrasında mide kanseri olduğu ve birkaç aylık ömrü kaldığını öğrenmesiyle hayatı alt üst oldu. 

İngiltere’de Pete Murphy adlı kişi, yediklerinin ve içtiklerinin tadını farklı almaya başlayınca hastaneye başvurdu. Karın ağrısı​ da olan Murphy, mide kanseri​ olduğunu ve birkaç aylık ömrü kaldığını öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Üç çocuk babası Pete, Şubat ayında mide ağrısı ve iştahsızlık yaşamaya başladı.

TÜMÖR PATLADI, ACİL AMELİYATA ALINDI 

The Sun'ın açıklamasına göre Kızı Sarah , Manchester Evening News'e "Midesi gerçekten kötü bir şekilde ağrımaya başladı ve yemeye çalıştığı her şeyin tadının doğru olmadığını söylüyordu. Hiçbir şey yiyemeyecek noktaya geldi" dedi. Teşhisinden kısa bir süre sonra sağlık görevlileri, Pete'in tümörünün delindiğini fark etti ve acil bir ameliyat için Salford Kraliyet Hastanesine kaldırıldı. 55 yaşındaki Murphy ameliyattan sağ çıktı ancak tümörün delinmesi karnında enfeksiyona neden oldu. 

BAĞIŞ TOPLADI 

Kızı Sarah, sosyal medya hesabından babası için cenaze masrafları ve tedavi sürecini daha rahat atlatmaları için maddi durumlarının olmadığını açıkladı. Bu yüzden babasına para toplamak için bir bağış toplama sayfası kurdu. Bağışları babasını desteklemek ve kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için kullanmayı umuyor.

Mide kanseri belirtileri:

Yutma sorunları

Karında bir yumru

Son 6 ila 12 ayda denemeden gözle görülür miktarda kilo kaybı 

 

 

Kaynak: The Sun

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...