Tgrt Haber

Aynı yemekten yiyen 50 öğrenci hastanelik oldu!

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Aralık 2022 09:20 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 09:32
Aynı yemekten yiyen 50 öğrenci hastanelik oldu!

Tokat'ta yatılı okulda kalan 50 öğrenci rahatsızlanarak hastaneye sevk edildi. Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle hastaneye kaldırılan öğrencilerin aynı yemeği yedikleri öğrenildi.

Tokat​'ın Niksar​ ilçesinde, Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Okulunda kalan 137 öğrenciden 50'si gece saatlerinde rahatsızlandı. Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleriyle öğrenciler ambulanslarla Niksar Devlet Hastanesine sevk edildi.

AYNI YEMEĞİ YEDİLER

Öğrencilerin akşam yemeğinde lahmacun​, salata ve ayrandan oluşan menüden yedikleri öğrenildi. Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri yemeklerden numune alarak incelenmek üzere laboratuvara gönderdi.

Tokat Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Niksar Devlet Hastanesinde öğrencileri ziyaret ederek sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı. Çelik, öğrencilerin genel sağlık durumunun iyi olduğunu, müşahede altında tutulacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...