Tgrt Haber

Bakan Koca'dan Azerbaycan'a yardım teşekkürü: Acımıza ortak oldular 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2023 23:05 - Güncelleme : 24 Şubat 2023 23:16
Bakan Koca'dan Azerbaycan'a yardım teşekkürü: Acımıza ortak oldular 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık dperem felaketinde dünyanın dört bir yanı afetin yaralarını sarmak için seferber oldu. Desteğe ilk gelen ülkelerden biri de "Can dostumuz Azerbaycan" oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, afet bölgesinde sahra hastanesi kuran Azerbaycan ekibine teşekkür etti. 

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen deprem​ felaketinin yaraları sarılıyor. Dünyanın dört bir yanından yardıma gelen ülkeler acımıza ortak olurken en büyük destek ise komşu ülke Azerbaycan​'dan geldi

Sağlık BakanıFahrettin Koca​, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla deprem bölgesinde sahra hastanesi kuran Azerbaycan'a teşekkür etti. Afet bölgesinde görevli ekiple bir araya gelen Koca, "Kardeşimiz, can dostumuz Azerbaycan, desteği ve acımıza ortak oluşuyla yanımızda" dedi.

Bakan Koca'dan Azerbaycan'a yardım teşekkürü: Acımıza ortak oldular 

"ACIMIZA ORTAK OLDU"

Bakan Koca, Twitter paylaşımında, "Kardeşimiz, can dostumuz Azerbaycan desteği ve acımıza ortak oluşuyla yanımızda. Kahramanmaraş’taki Sahra Hastanelerinden biri Azerbaycan tarafından kuruldu. Hekimlerimizi, sağlık çalışanlarımızı aratmayan ekiplerine ayrıca teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1629198673639866370

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...