Tgrt Haber

Bakan Koca'dan yürekleri ısıtan ziyaret: Dilerim çocuklar bayramı gönlünce yaşar

15 Nisan 2022 11:34 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 12:16

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü'nde tedavi gören çocuklara anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Her bir çocukla sohbet eden Bakan Koca, "Dilerim bayrama kalmaz, tez şifa bulurlar. Aileler, çocuklar bayramı gönlünce yaşar" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü'ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında tedavi gören çocukların yanına uğradı. Çocuklarla tek tek sohbet eden Bakan Koca, her çocuğun saçını okşayarak yürekleri ısıttı

Bakan Koca'nın ziyareti çocuklara motivasyon olurken, yüzlerindeki sıcak gülümsemeler ise kameralara yansıdı. Fahrettin Koca, manevi değeri oldukça yüksek olan ziyaretini sosyal medya hesabından paylaştı.

"DİLERİM ÇOCUKLAR BAYRAMI GÖNLÜNCE YAŞAR"

Ziyaretini 'biricik' olarak adlandıran Bakan, sosyal medya hesabından şu ifadeleri aktardı; "Sakarya programının en biricik ziyareti! Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsünde tedavi gören çocuklarımızın yanına gittik. Durumları hakkında bilgi aldık, kendileriyle az çok sohbet ettik. Dilerim bayrama kalmaz, tez şifa bulurlar. Aileler, çocuklar bayramı gönlünce yaşar."

MASKEYE VEDA SİNYALİ

Öte yandan Bakan Koca, dün Sakarya Valiliği'ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası haftaya gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu toplantısının en önemlilerinden biri olacağını ve maske kullanımıyla ilgili yeni kararların alınacağını açıklamıştı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...