Tgrt Haber

Başakşehir'de hayat felç oldu! Araçlar selde sürüklendi

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
05 Eylül 2023 23:04 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 11:47
Başakşehir'de hayat felç oldu!  Araçlar selde sürüklendi

İstanbul'a art arda yapılan uyarıların ardından akşam saatlerinde yoğunluğunu artıran kuvvetli sağanak yağış Başakşehir'de hayatı felç etti. Sosyal medyada vatandaşlar tarafından paylaşılan görüntülerde yollarda sel sularına kapılan araçların sürüklendiği ve metro istasyonunu su bastığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından kuvvetli sağanak, İstanbul​'da hayatı felç etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü​, İstanbul Valiliği ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul için art arda gelen kuvvetli sağanak uyarılarının ardından akşam saatlerin megakentte kuvvetli yağış​ etkisini gösterdi. 

METROYU SU BASTI

Başakşehir'den gelen görüntülerde yollarda sel​ sularına kapılan araçların sürüklendiği ve metro istasyonunu su bastığı görüldü. Vatandaşlar büyük zorluk yaşadı.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Yağışların yarın da etkili olması beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sel, su baskını​, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

MGM'den yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un kuzeyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Başakşehir'de hayat felç oldu!  Araçlar selde sürüklendi

İstanbul Valiliği de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un kuzey kesimi ve yerel olarak beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor." dedi. Açıklamada olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...