Tgrt Haber

Buz Lazer Epilasyonun En Yeni Cihazı Soprano Titanium 

14 Aralık 2022 13:03 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 15:52
Buz Lazer Epilasyonun En Yeni Cihazı Soprano Titanium 

Buz Lazer, geleneksel lazer epilasyon sistemlerinin çoğu dezavantajlarını ortadan kaldırmak veya eksik yönlerini geliştirmek hedefiyle ortaya çıkmış bir sistemdir.  Buz Lazer sahip olduğu gelişmiş teknolojileri sayesinde, son yılların lazer epilasyon teknolojileri arasında en iyilerden olmayı başarmıştır. Bu gelişmiş sistemi tercih eden Buz Lazer merkezleri hem kullanıcılarına hem de hastalarına konforlu lazer epilasyon deneyimi sunmaktadır. 

Buz Lazer sistemini oluşturan cihazlar, SHR Uygulama Metodunun mucidi Alma Lasers firması tarafından uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilmiştir. 

Soprano Titanium, üstün işlevselliği üst seviyede konforla birleştiren lazer epilasyon konusunda gelişmiş bir cihazdır. Lazer epilasyonu adeta yeniden tanımlayan Buz Lazer Titanium kullanıcılarına ve hastalara konfor ile etkinliği birleştiren çözümler sunar. 4 cm² geniş spot boyutu ve daha da gelişmiş soğutma sistemi ile lazer epilasyon artık çok daha hızlı ve neredeyse acısız bir hal almıştır. 

Buz Lazer Epilasyonun En Yeni Cihazı Soprano Titanium 

Buz Lazer Platinum gibi 3 dalga boyuna sahiptir. Buz Lazer Titanium, 3 dalga boyunun farklı emilim ve penetrasyon seviyelerini birleştiren günümüzün etkili ve güvenli epilasyon cihazıdır. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir. Ayrıca ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkilidir. 

Buz Lazer son teknoloji cihazı soprano titanium ile yaz kış tüm mevsimlerde lazer epilasyon yapılabilmesini sağlanır. Soprano Titanium Lazer Epilasyon merkezlerinin müşterilerine maximum verim için ilk tercihlerindendir. 

Soprano Titanium Güvenli Midir?

Soprano Titanium FDA​ (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylı güvenli bir sistemdir. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen sınıf II tıbbi lazer cihazıdır. Ülkemiz Sağlık Bakanlığı ÜTS (Ürün Takip Sistemi) sistemine kayıtlıdır. 

Buz Lazer Epilasyonun En Yeni Cihazı Soprano Titanium 

Hakkında birçok klinik çalışma bulunmaktadır ve bu çalışmalar sistemin etkili ve güvenli olduğunu desteklemektedir. Buz Lazer epilasyon merkezleri müşterilerine sağlamış olduğu çok çeşitli avantajları ve FDA onaylı cihazları ile güvenilir olmayı başarmıştır.

Soprano Titanium Uygulamasından Önce veya Sonra Güneşe Çıkılır Mı?

Soprano Titanium bronz tenlerde de güvenli bir sisteme sahiptir.  Dolayısıyla geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde olduğu gibi güneşlendikten sonra uzun süreler, cilt renginin açılmasını beklemek gerekmez. Soprano Titanium yaptırmadan 1 hafta önce ve tedavi süreci boyunca SPF 50 güneş koruyucu kullanmak şartıyla 1 hafta sonra güneşlenmek mümkündür. Bu sayede Buz Lazer Epilasyon merkezleri, hastalarına yaz kış hizmet verebilmektedir.  

Buz Lazer Epilasyonun En Yeni Cihazı Soprano Titanium 

Gerçek Buz Lazer Epilasyon Fiyatları Nedir?

Buz Lazer epilasyon seans fiyatları kişinin cilt yapısına, kıl rengine, kıl yapısına, kıl yoğunluğuna ve işlem yapılacak bölge sayısı, bölgenin genişliği gibi faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı gerçek Buz Lazer epilasyon merkezlerine https://www.buzlazer.com linkinden ulaşabilir ve detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...