Tgrt Haber

Canan Karatay’dan çok konuşulacak açıklama: Türkiye’nin yüzde 80’i kabız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Mynet
07 Nisan 2022 11:40 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 11:57
Canan Karatay’dan çok konuşulacak açıklama: Türkiye’nin yüzde 80’i kabız

Prof Dr. Canan Karatay, ezber bozan açıklamalarıyla bir kez daha dikkatleri üzeri çekti. YouTube’da yayınlanan bir programda konuşan Karatay, Türkiye’nin yüzde 80’inin kabız olduğunu söyledi. Virüslerden ve bakterilerden korkulmamasını da belirten Karatay, DNA’yı bozan kimyasallardan uzak durulması gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Canan Karatay, Ferda Yıldırım’ın sosyal medya platformu YouTube’ta yayınladığı programına konuk oldu. Karatay programda yine ezber bozacak ve çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Sağlığımız ve bağışıklık sistemimiz için kristal kaya tuzunun önemine değinen Karatay, “oksijen, su ve tuzsuz hayat olmaz” dedi.

Tek derdinin halk sağlığı olduğunu vurgulayan Karay, İbn-i Sina’nın tıbbıyla yetiştiğini söyledi. Karatay Türkiye’ye dönüşünü de ABD’nin Green Card vermek istemesini onların çıkarlarını yemin ederek koruyamazdım o sebeple ülkeme döndüm şeklinde anlattı.

Yumurta, zeytinyağı, tereyağı, tuz, şeker gibi pek çok konuda ezber bozan Karatay, virüslerden ve bakterilerden korkulmaması, DNA’yı bozan kimyasallardan uzak durulması gerektiğini söyledi.

YİNE EZBER BOZDU

Tuz ve yağ olmadan antikorun oluşmayacağını da söyleyen Karatay, müsilajdan virüslere, kişiye özel tedavi yöntemlerinden yaşam biçimine, kristal kaya tuzu tüketiminden, deterjan ve dezenfektanların hayatımıza etkilerine, pek çok söylemiyle bir kez daha gündem olacak.

"ZEYTİN YOKSA KÖLE OLURUZ"

Müsilajın sebeplerinden birinin suya akan tonlarca dezenfektan olduğunu söyleyen Karatay, susuz, tuzsuz ve mineralsiz bir hayatın mümkün olmadığını dile getirdi. İyotun mikropları öldürdüğünü dile getiren Canan Karatay, zeytinin ise stratejik bir ürün olduğunu zeytin olmazsa köle olunacağını söyledi. “Ben görevimi yaptım. Vicdanım da gönlüm de rahat” diyerek söyleşisini noktaladı.

Kaynak: Mynet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...