Tgrt Haber

Canan Karatay bildiklerinizi unutturacak: Hiçbir hastalık genetik değildir, hastalanmadan yaşamak mümkün!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2022 15:09 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 16:40
Canan Karatay bildiklerinizi unutturacak: Hiçbir hastalık genetik değildir, hastalanmadan yaşamak mümkün!

Farklı görüşleri ve doğal yaşam tarzını savunmasıyla bilinen Prof. Dr. Canan Karatay, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Hastalanmadan bir ömür sürmenin mümkün olduğunu belirten ünlü profesör, “Anne ya da babanızda olan bir hastalığın size geçmesi mümkün değildir, çünkü hastalıkların hiçbiri genetik değildir. Epigenetiktir, yani dış ve iç faktörlere bağlı olarak gelişir” dedi.

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, kronik hastalıkların aileden geçmesinin tamamıyla yanlış bir bilgi olduğunu, hastalıkların temelinde genetiğin değil epigenetiğin yani iç ve dış faktörlerin bozulmasının rol oynadığını belirtiyor. Hastalıksız yaşamın mümkün olduğunu bildiren Canan Karatay, bunun yalnızca doğal beslenme ve doğal yaşam tarzını benimsemekle mümkün olduğunu belirtiyor.

KULLANILAN İLAÇLAR HÜCRELERİN YENİLENMESİNİ YAVAŞLATIYOR

Kronik hastalıklarının sebebinin dışardan vücudumuza aldığımız ve vücudun hücrelerini bozan doğal olmayan besinler ve çevredeki kimyasal faktörler olduğunu söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, “Bütün hücreler 3 ayda bir yaşa ve diğer faktörlere bağlı olarak ölüyor., hücreler işi bitince ölüyor. Onların yerine yeni hücreler geliyor. Göz, kalp, beyin, prostat, rahim, bağırsak ve tüm organlar sağlıklı yapı taşı verilirse hastalıklardan korunabilir. Ezbere konuşmuyoruz saçımız uzuyor, tırnaklarımız uzuyor, keseleniyoruz derimiz dökülüyor ve yenileniyor. Bunlar gördüklerimiz, bir de görmediklerimiz var. Sağlıklı ve doğal yapıtaşlarını vücudumuza arz edersek vücut yavaş yavaş kendini toparlıyor. Hasta ve yaşlıysak bu durum daha yavaş oluyor ancak olmaması mümkün değil. Fakat kullanılan ilaçlar bunu yavaşlatıyor. Başta ağrı kesiciler, antidepresanlar, mide ilaçları… Yavaşlatıyor ama durduramaz.” dedi.

Canan Karatay bildiklerinizi unutturacak: Hiçbir hastalık genetik değildir, hastalanmadan yaşamak mümkün!

“KRONİK HASTALIKLARIN HEPSİ ÖNLENEBİLİR. HASTALIKLAR GENETİK​ DEĞİLDİR”

Karatay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Anne babanızda olan hastalığın sizde olacağı düşüncesi çok yanlış ve mümkün değildir. Annede babada var sana da geçer diye bir şey yoktur. Kronik hastalıkların hepsi önlenebilir. Hastalıklar genetik değil, epigenetiktir. Yani iç ve dış faktörlerin bozulması bu genleri uyandırır. Bu genler herkeste vardır ancak uyandırmak bizim elimizdedir. Birçok hastamın doğal uygulamalarla trioid nodülleri yok oldu. Doğal beslenme ve doğal yaşamayı uygulayarak gerçekleşti. Sağlıklı kalmak ve sağlıklı yapıtaşlarını vücuda döşemek insanın kendi elindedir. En temel faktör de temiz yemek içmek, vücut sağlıklı olmadıkça hücreler ve enzimler çalışmadıkça dışardan verilenlerin faydası olmaz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...