Tgrt Haber

Canan Karatay'dan zayıflama formülü! Kimse bu yöntemi anlatmamıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Haziran 2023 11:06 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 12:21
Canan Karatay'dan zayıflama formülü! Kimse bu yöntemi anlatmamıştı

Yaz aylarının gelmesiyle çeşit çeşit zayıflama formülleri gün yüzüne çıktı. Prof. Dr. Canan Karatay, yanlış diyet programlarına karşı uyarırken, kalıcı zayıflığın formülünü de verdi. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Karatay, son yıllarda yaşanan olayların sonucunda istenmeyen kilolardan kurtulmak isteyenlere dikkat çeken tarifi paylaştı.

Canan Karatay​ kalıcı zayıflamak isteyenleri mutlu edecek püf noktaları sıraladı. Sağlıklı beslenmeye dair sık sık açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, bu formül ile 2 haftada 7 kilo birden verdiğini belirtiyor. Canan Karatay diyetinde ilk püf noktası ekmeği hayatımızdan çıkarmak. İşte, Karatay diyetinin vazgeçilmezleri!

CANAN KARATAY DİYETİNİN PÜF NOKTASI 

Karar'da yer alan habere göre; Canan Karatay, zayıflamanın püf noktasının kahvaltıda olduğunu vurguladı. Zayıflamak için önerdiği besinler arasında turp yer alıyor. Karatay, "Kahvaltıda köy tereyağına yumurta, zeytin, peynir, ceviz, salatalık, turp yiyin. Bu şekilde daha kolay kilo verir, göbeğinizden kurtulursunuz" sözlerine yer verdi. Canan Karatay diyetinde kahvaltı​ ayrı bir önem taşıyor. Karatay, Kahvaltılarda 2 tane yumurta yenilmesi gerektiğini sık sık belirtir. Kahvaltıda bunların yanında karbonhidrat kesinlikle tüketilmemeli. Öğün sayısı hakkında da açıklama yapan uzman isim, 2 öğünden fazla yemek tüketiminin kişinin kilo almasına neden olduğunu belirtti. Karatay diyeti mantığı doğrultusunda öğünler arasında en az 5 saatlik bir süre gerekir.

Canan Karatay'dan zayıflama formülü! Kimse bu yöntemi anlatmamıştı

CANAN KARATAY'A GÖRE BUNLARI SAKIN YEMEYİN 

Canan Karatay'ın 2 haftada 7 kilo birden verdiren diyetinde ise önemli olan nokta, işlenmemiş ve doğal olan ürünlerin tüketilmesidir. Daha uygun besinler ile 10 kiloya kadar verilebileceğini belirtiliyor. Yüksek karbonhidrat bulunduran gıdalardan uzak durulması ve rafine şeker bulunan ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi gerektiğini vurguluyor. 

Canan Karatay'dan zayıflama formülü! Kimse bu yöntemi anlatmamıştı

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan Topuksak 16 Ekim 2023 20:05

Zayıflama püf notasını neden açıklamıyor hocam tam olarak

Gül Oraz26 Haziran 2023 14:46

Bende bil fıtığı var ne yapabilirim yardam edermiziniz

Sonraki Haber Yükleniyor...