Tgrt Haber

Ersin Mahmutluoğlu, Covid-19'dan hayatını kaybetti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
30 Eylül 2023 20:25 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 20:39
Ersin Mahmutluoğlu, Covid-19'dan hayatını kaybetti

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Hatay Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu’nun Covid-19 ile uyumlu klinik bulgularla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Hatay​ Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu'nun, Covid-19​ ile uyumlu klinik bulgularla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.

"VAKALAR ARTIŞ GÖSTERMEKTEDİR"

TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"COVID-19 PCR testi negatif olmakla birlikte klinik ve radyolojik olarak COVID-19 ile uyumlu vakalarla karşı karşıya kalınma sıklığı artış göstermektedir.

Adana Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu, COVID-19 ile uyumlu klinik bulgularla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir. Meslektaşımızın yakınlarına başsağlığı diliyor ve tekrarlıyoruz:

Eris varyantına karşı koruyuculuğu yüksek aşıların kullanıma girmesine yönelik girişimler en kısa sürede yapılmalı; el yıkama alışkanlığının korunması, kamusal alanların temizliğinin sağlanması, kapalı ve kalabalık alanlarda ve sağlık kurumlarında maske kullanılması, doğru bilgilerin şeffaf bir biçimde paylaşılması gibi halk sağlığı önlemleri alınmalıdır.

Unutmayalım; kapalı ortamlarda maske, bizi ve sevdiklerimizi koruyacaktır."

https://twitter.com/ttborgtr/status/1708075881099350436

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...