Tgrt Haber

Huysuzluk yaptığını sandılar, gerçek bambaşka çıktı

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: The Sun
14 Ağustos 2023 15:31 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 15:39
Huysuzluk yaptığını sandılar, gerçek bambaşka çıktı

İngiltere’de yaşayan bir çift, yeni yürümeye başlayan çocuklarının bazı davranışlarını şımarıklığa yordular. Bir süre sonra hastaneye başvuran çift, korkunç gerçeği öğrenince hayatları alt üst oldu. 

İngiltere’nin Nottingham şehrinde yaşayan bir çift, çocukları ile ilgili korkunç gerçeği öğrenince hayatları alt üstü oldu. Çift, yeni yürümeye başlayan çocukları Archer Crawford-Speakman’ın huysuzluklarını ve iştahsızlığını şımarıklığa yordu. Bir süre sonra hastaneye başvuran çift, bebekleri ile ilgili korkunç gerçeği öğrendi. Doktorlar, Archer Crawford-Speakman’ın  yaklaşık 15 günlük ömrünün kaldığını söyledi. Archer Crawford-Speakman'a yüksek riskli nöroblastom teşhisi kondu. 

YÜRÜMESİNE BAĞLADIK

The Sun'da yer alan habere göre çift, çocuklarında yaşadıkları süreci şöyle anlattı: “Biraz huysuzluk ettiğini düşündük. Akşamları yemeğinden bir lokma alır, sonra doyduğunu söyleyerek bırakırdı. Daha sonra yorulmaya başladı, daha sonra su içmek istemedi.  Hastaneye götürdük. Böbrekleriyle ilgili bir sorunu olabileceğinden şüphelendiler. Bir dizi test yaptılar. Nadir bir kanser​ olan yüksek riskli nöroblastoma sahip olduğunu ortaya çıktı.  Bu, her ebeveynin en kötü kabusu. Ve hiçbir şey sizi 'Oğlunuzun iki haftalık ömrü kaldığını tahmin ediyoruz' sözlerini duymaya hazırlayamaz. Aslında geriye baktığımda bazı küçük şeyler semptomdu. Biz onları onun pandemi sırasında yürümeye başlayan çocuk​ olmasına bağladık.”

Nöroblastom’un en yaygın semptomları

-Karında şişlik

-Kabızlık

-Uyuşma

-Zayıflık

-Vücudun alt kısmında hareket kaybı

-Nefes darlığı

-Yutma güçlüğü

Kaynak: The Sun
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...