Tgrt Haber

OXO Global Yenilikçi Yaklaşımıyla 2024’e Hazır

05 Ocak 2024 14:33 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 14:35
OXO Global Yenilikçi Yaklaşımıyla 2024’e Hazır

OXO Global, sağlıklı gıda takviyeleri, wellness ve kozmetik ürünleri sektöründe öncü konumunu sürdürerek, 2024 yılında CEO Enes Olgun liderliğinde sektördeki yenilikçi atılımlarıyla öne çıkıyor. Şirket, sağlıklı yaşam ve güzellik ürünleriyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Doğal içeriklerle ileri teknolojiyi bir araya getiren OXO Global, özellikle organik ve doğal kaynaklardan elde edilen, kimyasal katkı maddesi içermeyen ürünleriyle tüketicilerin tercihini kazanıyor.

OXO Global CEO’su Enes Olgun, şirketin doğal ve etkili ürünleriyle 2024'ün sadece inovasyon ve büyüme yılı olmadığını, aynı zamanda sağlık ve güzellikte holistik bir yaklaşım sunma yılı olduğunu belirtiyor. Olgun, "Doğal ve etkili ürünlerimizle insanların daha sağlıklı ve mutlu yaşamasına katkıda bulunmak bizim için bir onurdur" diyor.

OXO Global Yenilikçi Yaklaşımıyla 2024’e Hazır

OXO Global'in 2024 stratejisi, tüketicilerin artan sağlık bilinci ve güzellik trendlerine odaklanıyor. Şirketin geliştirdiği yenilikçi formüller, cilt bakımından saç sağlığına kadar geniş bir yelpazede çözümler sunuyor. Ayrıca, gıda takviyeleri, modern yaşamın getirdiği beslenme eksikliklerini dengeleyerek genel sağlık ve wellness alanında önemli katkılar sağlıyor.

CEO​ Enes Olgun, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve onlara yüksek kaliteli, etkili ürünler sunmak için sürekli olarak Ar-Ge çalışmalarımıza yatırım yapıyoruz. Ar-Ge yatırımlarımız ve kaliteli ürünlerimizle, 2024'te de sektördeki lider konumumuzu pekiştirmeyi ve global pazardaki etkimizi daha fazla artırmayı hedefliyoruz. Resmî temsilciliklerimizi açtığımız Rusya, Arnavutluk, Moğolistan, KKTC ve Azerbaycan'daki başarılı genişlememizin ardından Amerika, Avrupa ve Endonezya'daki yeni temsilciliklerimizle daha da büyüyeceğiz" ifadelerini ekliyor.

OXO Global Yenilikçi Yaklaşımıyla 2024’e Hazır

OXO Global, sadece ürünlerine değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk projelerine ve doğrudan satış temsilcilerinin eğitimine de büyük önem veriyor. Şirket, sağlık ve güzellik bilincini artırmak adına eğitim ve farkındalık programları yürütüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...