Tgrt Haber

Uzmandan şoke eden araştırma: Bağırsak gazı koklamak kanser, felç, kalp krizi, diyabet ve bunamayı önlüyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Ekim 2022 15:12 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 15:46
Uzmandan şoke eden araştırma: Bağırsak gazı koklamak kanser, felç, kalp krizi, diyabet ve bunamayı önlüyor!

Tüm kültürlerde ayıp kabul edilen toplum içinde gaz çıkarmayı doğal bir fizyolojik durum olarak kabul eden Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, bağırsak gazı çıkarmanın sağlığa faydalı olduğunu ve insan gazı içinde bulunan enerji santrallerinin DNA'larının korunmasında çok önemli bir etki gösterdiğini söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda bağırsak gazı çıkarmanın sağlığa çok faydalı olduğunu bildirdi. Kadınların çıkardığı gazda daha fazla Hidrojen Sülfit bulunduğu için de bunların koklanmasının sağlığa son derece faydalı olduğunu belirtti.

GAZ ÇIKARMAK HAPŞIRMAK VE GEĞİRMEK KADAR DOĞAL

Bağırsak gazını koklamanın faydalı olduğunu söyleyen Küçükusta, “Toplum içinde gaz çıkarmak bütün kültürlerde ayıp sayılır. Oysa gaz çıkarmak tıpkı hapşırmak, hıçkırmak, geğirmek gibi fizyolojik ve kaçınılmaz bir olaydır ve ayıp olamaz. Çünkü bağırsak gazında bulunan Hidrojen Sülfit, hücrelerin mitokondri adı verilen enerji santrallerinin DNA'larının korunmasında son derece önemli bir etkiye sahiptir " dedi.

Uzmandan şoke eden araştırma: Bağırsak gazı koklamak kanser, felç, kalp krizi, diyabet ve bunamayı önlüyor!

BAĞIRSAK GAZI KOKLAMAK KANSERİ, FELCİ, KALP KRİZİNİ ÖNLÜYOR

"Mesele sesten ziyade koku ise yine de endişe duymamak gerekir" diyen Küçükusta, “Kadınların çıkardığı gazda daha fazla Hidrojen Sülfit bulunduğu için de bunların koklanmasının sağlığa faydaları daha fazladır. Hayır şaka yapmıyorum. Bağırsak gazı koklamanın kanser, felç, kalp krizi, diyabet, artrit ve bunamayı önleyebileceğine dair bilimsel araştırmalar vardır. Bilime güvenin.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...