Tgrt Haber

Suya bir kaşık eklemek ağrıları bıçak gibi kesiyor! İşte en doğal ağrı kesici…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ağustos 2023 17:05 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 17:25
Suya bir kaşık eklemek ağrıları bıçak gibi kesiyor! İşte en doğal ağrı kesici…

Sadece bir tatlı kaşığı karbonatlı suyun hangi ağrılara ve sağlık sorunlarına iyi geldiğiniz biliyor muydunuz? Uzmanların ısrarla önerdiği karbonatlı suyun sağlığa olan faydaları saymakla bitmiyor…

Özellikle mide ve romatizma ağrısı çekiyorsanız son derece doğal ve basitçe yapabileceğiniz karbonatlı su karışımını tüketebilirsiniz. Birçok uzmanın tavsiye ettiği karbonatlı su ağrıları geçirmede adeta ağrı kesici vazifesi görüyor. Ayrıca kilo vermek​ için etkili olan karbonatlı suyun bilinen ve bilinmeyen faydalarını öğrenmek için iste detaylar…

Mavikadin.com’un haberine göre; Evimizde bulunan ama bu yönüyle hiç bilmediğimiz karbonatı suyla karıştırıp içebilirsiniz. Özellikle midenizle ilgili ciddi sorunlar yaşıyorsanız, ağız yaralarınız geçmiyorsa ve romatizma ağrıları çekiyorsanız sizin için en uygun doğal içeceklerden biri karbonatlı su olacaktır. Üstelik kilo vermeye yardımcı olduğu da söylenenler arasında. Peki, karbonatlı suyun bilinen ve bilinmeyen üst düzey faydaları neler? Gerçekten kilo vermeye yardımcı mı? Gelin, konuya tüm detaylarıyla bakmaya devam edelim. 

Suya bir kaşık eklemek ağrıları bıçak gibi kesiyor! İşte en doğal ağrı kesici…

KARBONATLI SU NASIL TÜKETİLİR?

Alternatif tıbbın olmazsa olmaz doğal içeriklerinden biri olan karbonatın nelere iyi geldiğini anlatmadan önce faydalarını görebilmeniz için aç karna tüketmeniz gerektiğinden bahsedelim. Böylece etkilerini en kısa sürede görebilirsiniz.

Suda kolayca eriyerek çözünebilen karbonatın kullanım alanları da bir hayli fazladır. Yemeklerde, temizlikte, ağız çalkalamada… Kısacası pek çok alanda işe yarar bir çözümdür. Bir tatlı kaşığı karbonatı bir su bardağının içerisine karıştırarak içtiğinizdeyse mide sorunlarından romatizma ağrılarına kadar her şeye çözüm bulabilirsiniz. Ancak günde 1 veya en fazla 2 kere içmelisiniz. Tavsiye edilen tüketim miktarının üzerine çıkmamanız gerektiğini hatırlatalım.

KARBONATLI SUYUN HANGİ AĞRILARA İYİ GELDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...