Tgrt Haber

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi hemşerilerini üzdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 May 2023 17:45 - Güncelleme : 11 May 2023 19:37

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'kaset' paylaşımları sonrasında adaylıktan çekildiğini duyurdu. İnce'nin bu kararı memleketi Yalova’da üzüntüyle karşılandı.

Türkiye​ günler sonra gerçekleşecek 14 Mayıs’taki seçime odaklanırken, Muharrem İnce​ hakkında olduğu iddia edilen ‘kaset’ paylaşımları gündeme bomba gibi düşmüştü. Muhalefet ve iktidar kanadından da iddialara tepki gösterilirken siyasetin bel altına indirgenmemesi vurgulandı. Muharrem İnce de sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile savcıları göreve çağırdı ve FETÖ’cülerin kendisine sahte videolarla iftara attığını ve algı operasyonu yaptığını dile getirdi.

"BUNU FETÖ'CÜLER YAPIYOR"

Muharrem İnce bugün kameralar karşısına geçerek son 45 günde gördüklerini, son 45 senede görmediğini söyledi. İnce "Sahte dekontlar, sahte cipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar. Yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor" diyerek adaylık çekildiğini duyurdu.

"ÇOK ÜZÜLDÜK"

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; İnce’nin adaylıktan çekilmesini değerlendiren Yalovalı vatandaşlar ve Elmalık köylüleri yaşanan gelişmeyi değerlendirdi. Elmalık köylü Ayvaz Bütün “Hocamızın istifa etmesine üzüldüm. Bu kesinlikle FETÖ’cülerin işi. Kesinlikle katılıyorum hocama. Hocam Elmalık’tan köylümüz. Ben o anlamda da çok üzüldüm. FETÖ’cülerin yapmadığı iş değil ki bu. Yıllardır bu işlerin peşindeler. Hocama da ayrıca geçmiş olsun diyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...