Tgrt Haber

AK Parti Genel Merkezi balkon konuşması için hazırlanıyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 May 2023 14:18 - Güncelleme : 14 May 2023 14:51

Türkiye tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri için sandık başı yaptı. 2002'den bu yana iktidarda olan AK Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimde de klasikleşen balkon konuşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin sonuçlarını değerlendirmek için vatandaşlara akşam saatlerinde bu balkondan seslenecek. 

Türkiye​ Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili​ aday tercihini gerçekleştirmek üzere sandık başında. Kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayları ve partilerin genel başkanları sandığa giderek oyunu kullandı. 60 milyondan fazla seçmen sabahın erken saatlerinde sandığa giderek oy verdi. 

OY VERME İŞLEMİ 17.00'DA SONA ERECEK 

81 ilden vatandaşlar sandık başı yaparken oy verme işlemi 17.00'da sona erecek.  

AK PARTİ'DE GENEL MERKEZİ'NDE BALKON HAZIRLANIYOR 

Oy kullanma işlemi devam ederken AK Parti Genel Merkezi'nde ise hummalı bir çalışma sürüyor. 

Seçimlerde bir gelenek haline gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın balkon konuşması için AK Parti Genel Merkezi'ndeki alan görevliler tarafından temizlenmeye başlandı. Partililerin ve Milletvekili adaylarının yer yer balkona çıkarak fotoğraf çektirdiği gözlemlenirken alan iki dev ses sistemi kuruldu. 

KISIKLI'DAN SÜRPRİZ GELİŞME 

Cumhurbaşkanı Erdoğan oy verme işlemini tamamladıktan sonra geçtiği Kısıtlı'daki konutundan ayrıldı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada akşam 17.00'a kadar Kısıtlı'daki konutundan ayrılmayacağını aktaran Erdoğan'ın nereye gittiği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

14 MAYIS 2023 SEÇİM​ SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI​ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

14 MAYIS 2023 İL İL MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...