Tgrt Haber

Anket oyunu bozuldu! AK Partili Mustafa Şen son verileri paylaştı: Akşener, 'Senle kazanamıyoruz' derken haklıydı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Nisan 2023 19:44 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 21:23
Anket oyunu bozuldu! AK Partili Mustafa Şen son verileri paylaştı: Akşener, 'Senle kazanamıyoruz' derken haklıydı 

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim'ine 38 gün kala siyaset sahnesi ısınmaya devam ederken son anketlerden veriler gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anketlerde açık ara öndeyiz" derken muhalefete yakın firmaların anket oyununu ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen bozdu. 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala anket çalışmaları da gündemi belirlemeye başladı. AK Parti MKYK ve MYK Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yapılan son anket çalışmalarıyla ilgili verileri paylaştı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önde olduğuna yönelik verilerle ilgili anketlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şen, bunların 'bilimsel veri' olmadığını söyledi. 

"AKŞENER 'KILIÇDAROĞLU İLE KAZANAMIYORUZ' DERKEN HAKLIYDI"

Çeşitli TV kanallarında ve sosyal medya mecralarında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun önde olduğunu gösteren anketlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen AK Partili Mustafa Şen, "Hiç ama hiç bir bilimsel araştırmada Sayın Kılıçdaroğlu’nun, Sayın Erdoğan’ın önünde olduğuna dair bir tek veri yoktur. Sayın Akşener masadan kalkarken ‘seninle kazanamıyoruz’ derken haklıydı!" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/mustafasenbd/status/1643982011235983361

ERDOĞAN: AÇIK ARA ÖNDEYİZ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, dün çıktığı canlı yayında seçim anketlerindeki son durumu aktardı. "Birileri sosyal medyada oluşturulan havaya bakarak hayaller kuruyor olabilir. Anketler de algı operasyonlarının parçası olarak kullanılabiliyor. Daha çok çalışacağız. Ben milletime güveniyorum, inanıyorum. Anketlere göre hem başkanlık hem meclis seçimlerinde açık ara öndeyiz" diyen Erdoğan, seçimin karşılığının sokaklar ve vatandaş olduğunu dile getirdi. 

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdullah 7 Nisan 2023 05:01

Rabbım milletimize şuur ve feraset versin.amin

Sonraki Haber Yükleniyor...