Tgrt Haber

AK Parti'nin seçim sloganları belli oldu: Doğru adımlarla yola devam

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Nisan 2023 01:41 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 01:52
AK Parti'nin seçim sloganları belli oldu: Doğru adımlarla yola devam

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kala seçim sloganları belli olmaya başladı. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu reklamlarında "Sana söz yine baharlar gelecek" notunu kullanırken AK Parti'nin sloganı ise "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" oldu.

Türkiye14 Mayıs​'taki kritik seçimlere gün sayarken partiler ise sahaya iniyor. 9 Nisan itibariyle milletvekili listelerini YSK'ya bildiren siyasi partiler seçim​ sloganları ile seçmene seslenecek.  

AK Parti, milletvekili adaylarının kullanabileceği logo, afiş, broşür ve diğer tasarımları belirledi. CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​'ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda yapılacak alan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklanacak olan slogan belli oldu. 

"DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM"  

AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde, "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" sloganlarını kullanacak.  

Aday broşürlerinin ön yüzünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri hiç eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Bu memleket için doğru işler yapacağız, doğru olacağız" sözü ile fotoğrafı yer alırken diğer bölümlerde ise şehir ismi ve adayın fotoğrafıyla ismi yer alacak. 

AK Parti'nin seçim sloganları belli oldu: Doğru adımlarla yola devam

KILIÇDAROĞLU 'SANA SÖZ' DEDİ

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde paylaştığı videolarla seçim şarkısını ve sloganını belirledi. Kılıçdaroğlu, kendisinin seslendirdiği klipte, “Neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz! Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek” ifadelerini kullanırken, "Sana söz yine baharlar gelecek" cümlesi ana teması oldu. 

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1640380714372702208

SON ANKETLERE GÖRE CUMHURBAŞKANI ADAYLARININ OY ORANI

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...