Tgrt Haber

AK Parti'den seçimler için yeni reklam filmi: Türkiye Yüzyılı için "Doğru Adamla Yola Devam"

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
15 Nisan 2023 20:55 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 00:31

14 Mayıs seçimlerine günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerde kullanacakları sloganın "Doğru adımlarla yola devam" olduğunu açıkladı. AK Parti tarafından yapılan paylaşımda "Türkiye Yüzyılı için; Doğru Adamla Yola Devam" ifadelerine yer verilirken seçimlerde kullanılacak reklam filmi yayınlandı.

14 Mayıs​ seçimlerine sayılı günler kaldı. Partilerin reklam filmleri de yavaş yavaş televizyonlarda yayınlamaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, seçimlerde kullanacakları sloganın "Doğru adımlarla yola devam" olduğunu açıkladı.

"TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM"

AK Parti​ de sosyal medya hesabından "Türkiye Yüzyılı için "Doğru Adamla Yola Devam" başlığıyla yayınladığı videoda seçmenlerinin karşısına çıktı.

İNSAN SEVDASINDAN VAZGEÇER Mİ?

1 dakika 18 saniyelik videoda AK Parti'nin 2011 yılındaki seçim şarkılarından biri olan "Haydi Bir Daha" parçasına yer verilirken "İnsan geleceğinden vazgeçer mi? Hedeflerinden vazgeçer mi? İnsan kendine hizmet edenden, kendiyle aynı dili konuşandan vazgeçer mi? İnsan sevdasından vazgeçer mi? Asıl şimdi vazgeçmemek, sıkı sıkıya sarılmak lazım" ifadeleri kullanıldı.

AK Parti'den seçimler için yeni reklam filmi: Türkiye Yüzyılı için

BROŞÜRLER DE HAZIRLANDI

Kampanya sürecinde adaylarca kullanılacak afiş, billboard, broşür, araç giydirme, kartvizit, pankart, sosyal medya ve sahne tasarımları belirlendi. AK Parti, 14 Mayıs seçimlerinde, "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" sloganlarını kullanacak.

AK Parti'den seçimler için yeni reklam filmi: Türkiye Yüzyılı için

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...