Tgrt Haber

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı: Söyle! 'Bir Kuvayi Milliye Marşı'

11 Nisan 2023 12:57 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 13:14
AK Parti'nin yeni seçim şarkısı: Söyle! 'Bir Kuvayi Milliye Marşı'

Sanatçı Yücel Arzen, AK Parti'nin seçim çalışmaları için "Söyle" isimli bir şarkı hazırladığını duyurdu. Arzen az sonra başlayacak tanıtım toplantısında şarkıyı seslendireceğini belirterek "Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı" diye konuştu.

14 Mayıs'ta düzenlenecek seçimler için geri sayım sürerken AK Parti​'nin yeni seçim şarskısı da belli oldu.  AK Parti'den İstanbul 3. bölge milletvekili adayı olan müzik sanatçısı Yücel  Arzen tarafından bestelenen şarkının ismini de bizzet Arsen açıkladı.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Arzen AK Parti'nin seçim çalışmaları için 'Söyle' isimli bir şarkı hazırladığını ve salonda seslendireceğini açıklayan Arzen, "Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı" dedi.

"SANAT BİRİKİMİMİ MECLİS'TE KULLANACAĞIM"

Sanatçı olarak çıkacağı sahneden milletvekili adayı olarak ineceğini belirten Arzen, "Benim çok önemli. 'Söyle' diye yeni bir şarkı seslendireceğim. Yeni bir Kuvayi Milliye şarkısı, marşı. Bizim için de hayırlara vesile olur inşallah. Bence Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde birinci Meclis yine gündemde. Ben de sanat birikimimi Meclis'te kullanacağım" ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...