Tgrt Haber

Meral Akşener’den bir ilk! Eşi ile birlikte ilk defa mitingde poz verdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 May 2023 06:27 - Güncelleme : 01 May 2023 06:35

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın İzmir mitingine eşi Tuncer Akşener ile katıldı. Kürsüye birlikte çıkan Akşener çifti toplanan kalabalığı selamlarken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Millet İttifakı​ İzmir çıkarması yaptı. 6’lı Masa’nın liderleri ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Mansur Yavaş​ ve Ekrem İmamoğlu​ Gündoğdu Meydanı’nda toplanan kalabalığa seslendi. Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingde ilkler de yaşandı. Bugüne kadar siyaset sahnesinde görünmeyen Tuncer Akşener sahneye çıktı.

AKŞENER ÇİFTİ EL ELE KÜRSÜYE ÇIKTI

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve eşi kürsüye el ele çıktı. Birlikte toplanan kalabalığı selamlayan Akşener çiftinin o anları kameralara da saniye saniye yansıdı. Akşener, selamlanın ardından sahneyi terk eden eşi için, “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı” dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...