Tgrt Haber

Ata İttifakı'ndan liderler toplantısı sonrası ilk açıklama: Siyasetin yönü değişecek

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 May 2023 19:58 - Güncelleme : 19 May 2023 21:00
Ata İttifakı'ndan liderler toplantısı sonrası ilk açıklama: Siyasetin yönü değişecek

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün bir araya geldi. İkinci tur kararını açıklamaya hazırlanan Oğan cephesinin ittifakından ilk açıklama geldi. Ata İttifakı üyesi Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz, ikili görüşmelere ilişkin ilk açıklamayı yaptı. 

Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Ata İttifakı​'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile bir araya gelmesini ardından sosyal meyda hesabından paylaşım yaptı. 

"SİYASETİN YÖNÜ DEĞİŞECEK"

Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde 1 saatlik toplantının ardından gözler Ata İttifakı'na çevrilirken ittifak üyesi Vecdet Öz, "Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak ve siyasetin yönünü değiştirecek" ifadelerini kullandı.

Öz'ün Ata İttifakı liderlerini de etiketlediği paylaşımı şöyle: 

"Yoğun mesajlar atarak neler oluyor hocam diyen saygıdeğer dostlarım; lütfen biraz sabır.! Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak ve siyasetin yönünü değiştirecektir.. Dr. Vecdet Öz Adalet Partisi Genel Başkanı

https://twitter.com/oz_vecdet/status/1659594674120667137 

KILIÇDAROĞLU ÖZDAĞ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ öğlen saatlerinde Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı ziyaret etti. 

Liderler ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşme sonrası açıklama yaptı. "Lütfedip kabul ettiler, güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik" diyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık" ifadelerini kullandı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...