Tgrt Haber

Bakan Dönmez’den Muharrem İnce yorumu: Benzer yolu ve yöntemi deniyorlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 May 2023 19:53 - Güncelleme : 11 May 2023 20:22

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin konuştu. Dönmez, "Kendilerini desteklemediği için benzer yolu ve yöntemi deniyorlar” dedi.

Türkiye​ 14 Mayıs’taki seçime odaklanırken, Muharrem İnce hakkında olduğu iddia edilen ‘kaset’ paylaşımları gündeme bomba gibi düştü. Muhalefet ve iktidar kanadından da paylaşıma tepkiler gelirken İnce, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Son 45 günde gördüklerini, son 45 senede görmediğini belirten İnce "Sahte dekontlar, sahte cipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar. Yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor" diyerek adaylık çekildiğini tüm Türkiye ile paylaştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e Bilecik'te seçim​ çalışmalarını sürdürüken gazeteciler Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin soru yöneltti.

"BENZER YOLU VE YÖNTEMİ DENİYORLAR"

Cumhuriyet Halk Partisi merhum Deniz Baykal'a kasetle şantaj yapıldığını hatırlatan Dönmez, "Şimdi en son seçimde cumhurbaşkanı adayı​ olan Muharrem İnce kendilerini desteklemediği için benzer yolu ve yöntemi deniyorlar. Biz kalan adaylarla devam edeceğiz. Hakikati en kısa sürece içerisinde ortaya çıkar zaten” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...