Tgrt Haber

Bakan Nebati aday olduğu Mersin'de oyunu kullandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 May 2023 15:01 - Güncelleme : 14 May 2023 15:22
Bakan Nebati aday olduğu Mersin'de oyunu kullandı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, aday olduğu Mersin'de sandığa giderek oyunu kullandı. Daha sonrasında açıklama yapan Nebati, sandıklara katılımın çok yüksek olduğunu söyledi.

Türkiye​'de milyonlarca seçmen sabahın erken saatlerinden itibaren sandıklara adeta akın etti. Cumhurbaşkanlığı​ ve 28.Dönem Milletvekili​ seçimlerinde oy verme işlemi saat 17.00’a kadar sürecek. Cumhurbaşkanı adayları başta olmak üzere parti liderleri sandıklara giderek oylarını kullandı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati​, aday olduğu Mersin'de sandığa giderek oyunu kullandı. 

"SANDIKLARA KATILIM ÇOK YÜKSEK"

Daha sonrasında açıklama yapan Nebati, sandıklara katılımın çok yüksek olduğunu söyledi. Nebati, "Tabii seçim​ sonuçlarını hep beraber göreceğiz ama gerek sandıklara katılımın çok yüksek oluşu, gerek seçim kampanyası boyunca vatandaşların Cumhur İttifakı'na olan desteği seçim sonucunun hangi yönde olacağına işaret ediyor" dedi.

"ÇALIŞMALARI KAZASI BELASIZ BİR ŞEKİLDE BİTİRDİK"

Seçimin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Bakan Nebati, "Bir aydır süren seçim kampanyası çalışmasını çok şükür ki kazasız belasız bir şekilde bitirdik. Tam bir demokrasi şöleni içerisinde, özellikle Mersin'de aday olduğum yerde iyi bir çalışmayla bu süreci tamamladık. Elbette Türkiye ikinci yüzyılına girerken bu seçimin anlamlı olduğunu kampanya süresinde daha çok farkına vardık. Türkiye özellikle 14 Mayıs 1950'de, yani bugün yıldönümü olan günde 'yeter söz milletindir' denilerek çoklu parlamenter sisteme ve demokrasinin çok partili bir şekilde temsil edildiği yarış başladı" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati aday olduğu Mersin'de oyunu kullandı

Cumhur İttifakı'na olan desteği, seçim sonucunun hangi yönde olacağına işaret ettiğini belirten Bakan Nebabeti, "Rabbim bu milletin yolunu açık eylesin ve inşallah milletimizin sağ duyusu galip gelerek Türkiye'nin ikinci yüzyılını çok güçlü bir şekilde gerçekleştireceği seçimi hep beraber görmüş olacağız" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...