Tgrt Haber

Bakan Soylu'dan konuşmasını sabote eden CHP standına sert tepki

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 May 2023 18:19 - Güncelleme : 10 May 2023 19:03

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlara seslendiği sırada bölgede bulunan CHP standının sabotesiyle karşı karşıya kaldı. Bakan Soylu, konuşmasının duyulmaması için müzik açan CHP standına tepki gösterdi.

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına gidip oyunu kullanacak. Kritik seçimler​ öncesinde partilerin milletvekilleri adayları saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Onlardan biri de  İçişleri Bakanı ve İstanbul​ 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu​. Eminönü Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Bakan Soylu'nun konuşması bölgede bulunan CHP​ standı tarafından sabote edildi.  

"AYIP EDİYORSUNUZ"

Konuşma yaptığı esnada müzik açan CHP standına tepki veren Bakan Soylu, “Siz laftan anlasaydınız, bu ülkede 50 yıldır, iktidar olurdunuz. Laftan anlamıyorsunuz ki? Sizin ağababalarınız Mecliste benimle baş edemedi. Ağababalarınız hepsini gereken her şeyle karşıladık. Laftan anlamıyorsunuz. Siz milletin değerlerinden anlamıyorsunuz ki ayıp ediyorsunuz, yazık ediyorsunuz. Demokrasiye, milleti dinlemeye tahammülünüz yok. İktidara geldiğiniz İstanbul’da 4 yıldır bir şey yaptığınız yok” dedi.

"29 EKİM 2023'TE DAĞLARDA TERÖRİST KALMAYACAK"

Öte yandan konuşmasında terörle mücadele mesajı da veren Bakan Soylu, “Bu gece Diyarbakır Lice’de bir operasyon başlattık. 85 terörist vardı, sayı 84’e düştü. Şimdi 3 tane daha teröristin peşindeler. Bu ülkenin dağlarında 29 Ekim 2023 tarihinde bir terörist kalmayacak” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...